2 udendørs spil der bliver et sommerhit

Heldigvis har vi for det mest en skøn sommer her i Danmark der gør at vi kan tilbringe mange dage udenfor. Det invitere til strandture og sjov og leg i naturen, og en af de ting man næsten altid ser på de bedste sommerdage, er folk der spiller populære havespil som kongespillet, kroket og strandtennis.

Hvert år dukker der dog nye muligheder op eller også eksplodere populariteten af et eksisterende udendørs spil. I denne artikel ser vi på to muligheder som vi forventer bliver populære aktiviteter denne sommer.

Udendørs basketball stander – timevis af sjov motion

Basketball er en sport i vækst i Danmark og i år har vi for første gang nogensinde fået en dansk spiller i verdens bedste basketball liga – NBA. Derfor kan man forestille sig at basketball bliver endnu mere populært end det plejer og mange børn og voksne gerne vil ud at prøve kræfter med sporten.

Den nemmeste måde at komme i gang på er ved at investere i en basketball kurv til hjemmet. Her kan man få en komplet basketball kurv med stander der kan fyldes med sand el. vand så den står stabilt og stadig kan flyttes rundt på hjul, til omkring 1.000 kr. Det er en lille pris at betale for noget der kan skabe så mange timers sjov som basketball – og det er både for børn og voksne.

Roundnet – trampolinbold

Roundnet, Spikeball, smashball, trampolinbold, kært barn har mange navne, er et havespil/strandspil der kom frem for nogle sæsoner siden og det er bare vokset sæson for sæson. Nu er spillet kommer så langt at der er officielle foreninger, mesterskaber mm. verden over, hvorfor der ikke er udsigt til at ekspansionen af denne sportsgren stopper lige foreløbigt.

Et roundnet er let, billigt og transportabelt hvorfor det er muligt at spille det hvor som helst og når som helst. Du kan finde dit roundnet på roundnet.dk hvor du både kan finde den bedste pris på det originale spil fra Spikeball og andre udgaver af spillet der er billigere.

Det er det ideelle spil til en havefest, strandtur, sommerhusferie og ligne sociale arrangementer, da man sagtens kan være mange med i selv spillet, det går det kun sjovere.

Afrunding

Det er selvfølgelig ikke kun disse 2 spil der bliver spillet i hele landet denne sommer, der vil være mange andre spil der fortsat er populære.

Have badminton kunne også være et spil der bliver populært efter Viktor Axelsen vandt OL sidste sommer, men klassiske spil som frisbee og det nye Disc Golf, strandtennis, stangtennis, kongespillet o.l. kommer også til at blive nogle populære valg hos forbrugeren igen i år. Det bliver også spændende at se om der kommer nogle nye havespil til, som kan blive populære.

2 udendørs spil der bliver et sommerhit
Rul til toppen