3 gode efterårsaktiviteter i Aarhus

Det grå vejr er i højere grad at finde på himlen, og bladene er så småt begyndt at falde af træerne og buskene rundt omkring i smilets by. Selvom vejret er en anelse trist, og ferien efterhånden ligger nogle uger tilbage, så skal det ikke holde dig tilbage fra at få et dejligt efterår i Aarhus. Vi har herunder samlet en lille miniguide til, hvad du kan give dig til, når vejret er så omskifteligt. Tipsene falder især til dig, der er ny i byen, og vil ud at se nogle nye sider af Danmarks andenstørste by.

Shoppetur i Latinerkvarteret

Det er altid dejligt at komme ud at kigge efter lidt nyt. Om det er til garderoben, hjemmet, køleskabet eller den sultne maven, så er mulighederne mange i Aarhus. Man kan naturligvis tage den klassiske strøger ned ad Søndergade helt ned til åen og Store Torv, men lige bagved ligger en skjult perle. Latinerkvarteret er et hyggeligt kvarter fyldt med hyggelige specialbutikker. Her kan du finde alt fra genbrugsguld og specialdesignede smykker til kulinariske oplevelser og specialbutikker fyldt med de bedste vine. Et ekstra plus er, at der ikke er langt mellem de små butikker i de smalle gader, så du kan lynhurtigt smutte i ly for regnen.

Spise på Street Food

Her kan du opleve lidt af verden, bid for bid, i den gamle busgarage. Skjult i den gamle hal kan du finde god mad fra street food vogne med repræsentanter fra hele verden. Nepalesisk, græsk, israelsk, koreansk, dansk – mulighederne er mange. I garagen er der også mulighed for at låne brætspil, så der er rig mulighed for at få tiden til at gå i den store garage. Til de mindste er der også et godt og interaktivt legehjørne.

Ingerslev marked

Torvesalget på Ingerslevs Boulevard er en ugentlig tilbagevendende begivenhed på Frederiksberg. Fra januar til december er der hver onsdag og lørdag mulighed for at kigge nærmere på de mange små boder ikke langt fra hovedbanegården. Her vil du møde alt fra det lækreste, nybagte brød til et kæmpe udvalg af økologiske delikatesser. Alle de lokale handlere kommer her for at slå en god handel af, så du kan både møde flere forskellige ostehandlere, slagtere, biavlere og blomsterhandlere. Det er bare at kigge rundt i det store torvesalg, der har åbent året langt. Brug for et sted til at slutte dagen af? Her har vi samlet en restaurantguide i Aarhus til dig.

3 gode efterårsaktiviteter i Aarhus
Rul til toppen