3 tips til at gøre din bosættelse i Sydfrankrig lettere

Mange personer går nu til dags rundt med drømme og ønsker om at bo i mere eksotiske omgivelser, hvilket kan skyldes mange forskellige årsager. Heriblandt er der en del som går og dagdrømmer om at starte et nyt kapitel i Sydfrankrig. Dog er det ikke alle som lige ved, hvordan de helt skal gribe det an.

Er du en af dem som føler sig udfordret, hvad angår en mulighed start nede i den Sydfranske sol, kan du gøre brug af følgende 3 tips til at få et bedre overblik, og dermed en lettere start.

 

1.      Forarbejdet betaler sig

Inden du går til makronerne, er det vigtigt, at du undersøger de faktorer, som er relevante for dig og dine behov. Disse kan svinge fra person til person, men overordnet er der mange af disse som går igen for langt de fleste. I dette indlæg vil vi lige kort tage et par af de mest gængse.

Bolig og tag overhovedet

Er der tale om permanent bosættelse eller længer varende, bør du selvfølgeligt finde boliger til salg i Frankrig og i den sydlige del. Der kan være forskel her i forhold til, om der er tale om en lejlighed, hus eller villa.

Jobmuligheder og sprog

Selvom at dette punkt indeholder to aspekter, kan de ikke undlades at nævnes sammen, da de er meget afgørende for hinanden. I langt de fleste tilfælde, vil det at tale fransk være afgørende for, om du finder et job. Hvilke job afhænger af mange underaspekter såsom geografi, typen, stilling, branche mv.

Dette vil også have en effekt på din muligheder, hvis du skal søge en uddannelse i Frankrig / Sydfrankrig og lignende. Derfor kan det være afgørende for dig, at du undersøger de forskellige faktorer og aspekter grundigt.

 

2.      Find en dansk gruppering

Der findes mindre danske lokal samfund og større grupperinger flere steder rundt omkring i verden. Det kan være meget gavnligt for dig at tage kontakt til disse, da du kan få nødvendig hjælp og nogle sociale forbindelser, som kan gøre din start i det franske betydelig lettere. Du bør her undersøger dine muligheder i den pågældende by, som du har udtænkt dig at bosætte dig i.

 

3.      Tag en god føler

Det sidste råd for dig, er at du altid kan finde mange oplysninger rundt omkring på nettet, men disse giver ikke nødvendigvis altid det fulde billede. Det kan derfor være meget strategisk, at du tager et smut derned til den by, som du gerne vil bo i og tager en god føler. Du kan nemlig undersøge alle de relevante og vigtige faktorer helt uden, at du er forpligtet i forhold til købt bolig og lignende.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 tips til at gøre din bosættelse i Sydfrankrig lettere
Rul til toppen