Indret dit restaurantkøkken i effektive stationer

Når man driver en restaurant, en café eller et hvilket som helst andet sted, hvor der laves mad, så er der nogle få ting, der er vigtige. For det første skal der være styr på hygiejnen, idet der findes høje krav og regler til den mad, vi laver til andre mennesker, men noget, der er mindst lige så vigtigt, er effektiviteten.

Når man arbejder i et større køkken, hvor der skal produceres meget mad på særdeles kort tid, er det vigtigt, at alt er indrettet korrekt, så alle arbejdsopgaver foregår mest optimalt.

Køb alt til dit storkøkken online

Og netop derfor bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; restaurantinventar.dk. Her er det nemlig muligt for dig at finde alt det, som du måtte søge til dit spisested, hvad end der er tale om de mindre genstande til køkkenskufferne, eller det er de større værktøjer, der gør madlavningen let som en leg. Og alt er selvfølgelig i den bedste kvalitet.

Når du skal købe noget nyt inventar til dit storkøkken, er det dog særligt vigtigt, at du har fokus på de forskellige stationer.

Derfor er placeringen vigtig

Alt efter hvor disse placeres er det nemlig muligt for dig at møde en øget grad af effektivitet. Det er for eksempel altid en fordel, at der er en vask til højre for en opvaskemaskine, således der hurtigt kan skylles af og stilles af vejen. Derudover bør der altid være bordplads ved siden af kogepladen, så der kan være gang i flere gryder og pander ad gangen, og køleskabet bør også være i nærheden af en vask, så frugt og grønt hurtigt kan skylles af.

Sørg dog også for masser af opbevaringsplads og bordplads, så det ikke er rod og pladsmangel, der bliver et problem i dit køkken.

Indret dit restaurantkøkken i effektive stationer
Rul til toppen