De bedste 4 markeder i Barcelona

Går turen til Barcelona så tag og kig forbi de skønne markeder som byen har at byde på. Når du har læst denne artikel så burde du have fået nogle gode ideer til markeder som du kan besøge når du besøger Barcelona. Lad være med at spise hjemmefra – en del af stemningen ved markederne er, at smage de lokale specialiteter som der sælges på markederne. Følg nedenstående tip og find dit næste loppefund på et af Barcelonas markeder.

 

Els Encants – Barcelonas loppemarked

Els Encants er et af Europas ældste markeder. Det går flere hundrede år tilbage og er et godt eksempel på at Barcelona altid har været et handelscentrum. Her finder man mest dekorative objekter og møbler – kan du lide antikke ting, så findes det også her. Er du på udkig efter et nyt sæt tøj så kan du også finde nogle rigtige gode handler her.

 

Markedet er overdækket, så selvom det er regnvejr, så kan man godt bruge en dag på dette marked. Markedet er kæmpestort –  større end 15000m2 og her findes lidt af hvert.

Det er også gode muligheder for at få noget at spise.

 

Er du på udkig efter hipster viben og fedt design – så skal du læse videre her….

 

Palo Alto: Det hippe designer marked

 

Dette er det hippe marked i Barcelona. Så følger du tidens trend og har brug for nogle nye klæder – så er dette stedet at tage hen. Her kan du finde unikke beklædningsgenstande, accessories og andre ting. Mulighederne er mange her – det koster 5 euro at komme ind – men det betyder ikke noget, idet markedet har så meget spændende at byde på. Som med Els Encants behøver du ikke at spise noget hjemmefra. Her er rig mulighed for at få noget lækkert at spise!

 

”Loppemarkedet”

Markedet befinder sig på Plaça de Blanquerna bag ved det Maritime Museum. Et meget smukt overdækket marked – her findes alt i mellem himmel og jord. Her er masser af antikke genstande, vintage tøj og alt i mellem. Stemningen er en oplevelse i sig selv og så er det desuden gratis at komme ind. Her kan sagtens pruttes om priserne (det forventes næsten) – og her kan du finde rigtig gode skatte.

 

Mercantic

Hvis du ikke har noget imod at tage lidt ud fra Barcelona, så er Mercantic stedet du skal tage hen. Det er nærmest en second hand by – en masse hyggelige hytter som er proppet med meget fine brugte genstande. Er du glad for vintage og godt håndværk – så er det her du skal tage hen. Der findes desuden en masse restauranter og cafeer så du behøver ikke at have spist hjemmefra inden du ankommer.

 

Barcelona har super mange muligheder og det er bare at komme i gang med at finde skatten – den findes i Barcelona så tag rundt og kig.

 

 

De bedste 4 markeder i Barcelona
Rul til toppen