De bedste jeans til sommer – og hvordan du style dem

Det er tid til at komme ud af vinterjakken og i jeansene igen. Det kan godt være, at sommeren ikke rigtig har meldt sin ankomst endnu, men det betyder jo ikke, at vi ikke allerede kan begynde at glæde os til den lyse og varme tid. I denne artikel vil vi give dig et par tips til, hvilke jeans du skal gå efter i foråret – og selvfølgelig også en masse inspiration til, hvordan du kan style dem.

Jeans er fuldstændigt uundværlige

Jeans er et must i enhver kvindes garderobe – især når foråret banker på døren. Men hvilke jeans skal du vælge, og hvordan style du dem bedst? Vi guider dig her til de bedste jeans til dame, samt viser dig en række looks, som du kan lave med dem.

De bedste jeans til forår og sommer

En af de jeans, der er perfekt til foråret, er Marta jeans fra Marta Du Chateau. Disse jeans har en cropped længde, hvilket betyder, at de slutter lige over anklen. De kan matche både med sneakers og stiletter – alt efter hvordan du vælger at style dem.

Mange forskellige modeller

Der er mange jeans at vælge imellem – lige fra skinny jeans til wide leg jeans. Og selvom det naturligvis er en smagssag, hvilken type jeans du foretrækker, så er der alligevel nogle typer, som egner sig mere til forår og sommer, end andre.

De fleste jeans vil passe perfekt ind i forårs- og sommergarderoben, men hvis du er på udkig efter et par jeans, der virkelig matcher denne sæson, så kan vi anbefale enten cropped jeans eller wide leg jeans.

Cropped jeans

Cropped jeans er jeans, der slutter lige over anklen – altså lidt kortere end normalt. De er super behagelige at have på i varmen, da de ikke samler sig for meget om benene.

Wide leg jeans

Wide leg jeans har en lidt mere afslappet pasform – de sidder godt ned over hofterne og er brede i benene. De jeans er perfekte til at skabe et mere afslappet look – især hvis du matcher dem med en løs t-shirt eller bluse.

De bedste jeans til sommer – og hvordan du style dem
Rul til toppen