Derfor skal du vælge et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark

Aqua Danmark er en virksomhed med hovedfokus på blødgøringsanlæg. I modsætningen til andre virksomheder, som også arbejder med elementer indenfor vandteknik, har de deres fulde fokus på blødgøringsanlæg og er dermed professionelle på området.

Aqua Danmarks blødgøringsanlæg
Anlæggene er skabt med fokus på at skulle optimere boligen bedst muligt. Derfor går de op i, at alle kan få et blødgøringsanlæg. De har derfor skabt et kompakt anlæg med høj kapacitet, hvilket gør at anlægget let kan etableres i boligen, da det ikke fylder så meget. Samtidig har anlægget fået et flot moderne design. Aqua Danmarks mest solgte anlæg fås i 2 størrelser og kommer med og uden WIFI-funktion.

 

WIFI-funktionen kan bruges i forbindelse med en app, der kan give dig et overblik over dit vandforbrug og informere dig om, hvis du har et usædvanligt højt vandforbrug, som kan forekomme hvis du fx har et rør der lækker eller et toilet der løber. Det ”lille” anlæg dækker en husstand på op til 6 personer og det ”store” anlæg dækker en husstand på op til 8 personer. Derudover er Aqua Danmarks blødgøringsanlæg så smarte at du kan indstille et ønsket tidspunkt for regenerering.

 

Når et blødgøringsanlæg regenererer tømmer det sine depoter og renses. Dette sker ca. hver 4. dag alt efter husstandens vandforbrug. Grunden til at dette kan være en fordel at kunne indstille er, at du ikke skal bruge vand mens at anlægget regenerer for det fjerne ikke kalk imens. Det vil derfor være uhensigtsmæssigt at anlægget regenerer mens man er i bad, laver mad eller vasker bil m.m. Det er derfor smart at man kan sætte anlægget til at regeringer om natten eller når husstanden er ude af hjemmet fx på arbejde, således at der ikke er noget vandforbrug imens.

9 Fordele ved blødt vand

Udover anlæggets praktik og funktioner, gør det blødgjorte vand i sig selv en hel masse for din bolig. Det er for eksempel fordele som;
– Op til 5 års længere levetid på vanddriftige hårdhvidevarer og husholdningsapparater som fx kaffemaskine og vaskemaskine.
– Langt mindre kemikalie- og sæbeforbrug, hvilket er rigtig godt for vores miljø
– Der kan spares op til 30% på varmeregningen fordi rør og vandbeholder ikke kalker til.
– Dit tøj, håndklæder og sengetøj bliver mere blødt og holder farven længere
– Du får mindre rengøringsarbejde fordi kalken ikke sætter sig på toilet, armaturer, fliser m.m.
– Du får selv blødere hud og hår
– Du sparer penge på varme, vedligeholdelse af dine hvidevarer og husholdningsapparater samt rør og varmtvandsbeholder.
– Du får mere tid og passer bedre på din krop i hverdagen, fordi du slipper for rengøringsarbejde.
– Du kan undgå eventuelle større vandskader fordi du hele tiden, har et overblik over dit vandforbrug.

 

Derfor skal du vælge et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark
Rul til toppen