Det er snart nytår, og hvad skal der være styr på udover middagen – transporten naturligvis

90-års fødselsdag. Overdådig middag. Fyrværkeri i en masse farver. Champagneflasker så langt øjet rækker. Nytår er kendt for mange traditioner og er uden tvivl året sidste store højdepunkt. Her ser vi alle sammen tilbage på året, der netop har taget sin plads i historiebøgerne, og alle de uforglemmelige minder vi har haft med hinanden. 2022 har været et begivenhedsrigt år med Jonas Vingegaard stående øverst på podiet i verdens største cykelløb, fejring af Dronningens 50-års regentjubilæum, et historisk folketingsvalg og en nobelpris til en dansk universitetsforsker i kemi, Morten Meldal. Et nyt år er atter lige rundt om hjørnet, og til det hører naturligvis de mange nytårsfester. Og hvis jeres fest er lidt for langt væk at gå og for kompliceret til offentlig transport? Så kontakt VIKINGBUS.            

Farvel til 2022 og kærligt goddag til 2023  

 Selvom der har været mange begivenheder, vi har kunnet kigge tilbage på med et smil på vores læber, så har året desværre også budt på flere kedelige af slagsen. En forfærdelig krig i Ukraine, et tidligt farvel til en usleben diamant af en popstjerne og personlighed, Hugo Helmig, samt en bortskaffelse af retten til fri abort i USA. Men, hvis vi tager de mere positive briller på, har vi været vidne til et næsten helt Corona-frit år og en dansker, der har slået verdens bedste mandlige tennisspiller, Novak Djokovic, til Paris Masters; nemlig den kun 19-årge Holger Rune. Det skal jo næsten fejres i sig selv, og når noget skal fejres, så skal tørsten slukkes og appetitten være til stede på middagsbordet. På den måde runder vi alle sammen året af med manér og kommer godt ind i 2023, men naturligvis kun, hvis alle dukker op til festligheden. Og hvad med turen hjem? Hos VIKINGBUS bliver alle spørgsmål besvaret og komplikationer taget imod med kyshånd. For er I en mindre gruppe, der skal afsted, måske til langt ude på landet, i udlandet eller der hvor kragerne vender, så står VIKINGBUS klar med en minibus med chauffør. En alle tiders mulighed for komfort, praktiske løsninger og en hurtig rute, både frem og tilbage fra destinationen. Så man kan med god samvittighed nappe et glas vin eller to mere, når man ved, at VIKINGBUS med glæde kommer og transporterer jer tilbage til jeres hjem. Det lyder da ikke så tosset?           

Godkendt og udstyret ned til sidste detalje

To ting er helte sikre: Hos VIKINGBUS går man hverken ned på kvaliteten eller sikkerheden. For slet ikke at nævne alle de individuelle behov, som de kan opfylde. Skal indretningen fx være noget bestemt, måske noget nytårsagtigt, så står de klar til at indrette minibussen præcis efter det ønskede. Det gælder selvfølgelig også på handicap- og ældreområdet, der for nogle betragtes som svært at have med at gøre, men ikke for VIKINGBUS. Ved at leje en minibus slår man mere end bare to fluer med et smæk, og det lyder ikke helt skidt før og efter en vellykket nytårsaften, hvor der formentligt kommer til at være smæk på fra start til slut. Så tøv ikke med at leje en af VIKINGBUS’ minibusser med chauffør, for gør man det, kan det kun gå hen og blive en god nytårsaften. Og 1. januar.

Det er snart nytår, og hvad skal der være styr på udover middagen – transporten naturligvis
Rul til toppen