Dior er et af de mest anerkendte modebrands

Dior parfume er igennem tiden blevet meget berømte for deres dufte til både herre og damer. Oprindeligt blev mærket Christian Dior kendt for meget lækre designs indenfor modeverden, og er kendt som et mærke der ofte er ”First mover” på markedet og især med deres innovative designs. Man oplever nemlig ofte de sprøde, flotte og meget iagttagende kjoler, tasker, solbriller osv. fra brandet, som ikke kun værende lækre og flotte, men faktisk og rigtig brugbare.

Netop derfor er Christian Dior designs blevet så eftertragtede for både damer og herre. Desværre er det jo ofte sådan, at eftertragtede vare også prissættes i den lidt højere ende, da det netop er med til at skabe mere fokus og wauw effekt på produktet. Dette gælder også deres produkter, hvorfor mange ofte kun drømmer om disse designs, fremfor at kunne købe dem.

Dior parfume til damer – både kvalitet og forførende

Dior begyndte i 1947 at skabe parfumer, for hvorfor ikke fuldende kvindens søgen efter et perfekt look. En flot kjole, taske og så lige duften til hende, så er man jo i mål med sit look. Dette var godt set af Dior parfume som straks fik succes med deres første kvinde parfume Miss Dior. Efterfølgende er det gået ganske stærkt for modehuset som i dag har et kæmpe sortiment af Dior parfumer.

Netop klar med 2022 kollektionen

Igennem længere tid har det været svært for mange af modehusene, da Corvid19 har gjort det svært at få lanceret derer produkter. Modeshows og forretninger har været lukket og aflyst, fok været sendt hjem og en masse andre udfordringer. Dette har absolut været forhindringer for modeverden og indskrænket mulighederne for at skabe og sælge de lækre samt eftertragtede værker, fra modehusene rundt om i verden. Christian Dior er ikke en undtagelse, men det virke til at man har fået revurderet sine tanker og ser lys i fremtiden.

Derfor var det også med glæde, da netop modehuset præsenterede sin nye forårskollektion 2022 – den 9 december 2021, hvor kollektionen fra Christian Dior blive fremvist på et modeshow, som man også har kunne opleve i den virtuelle verden. På den måde bremser man jo ikke samarbejdspartnere til at give ordre og dermed få afsat sine produkter, en ny måde at føre forretningen ind i det næste kapitel i dens levetid.

Man ser også hvordan brandet igennem mange år, har tilrettet sig og stadig været tro mod deres oprindelse, når man dufter til en Dior parfume.  Faktisk har det danske parfume og kosmetikmarked også udviklet sig, og en seriøs nyere webshop er kommet til overfladen for nogle år siden. De har valgt at gøre lidt op med, at alt skal være til meget høje overpriser, og hos Duft Dejligt kan man derfor købe dufte og også Dior parfume til fornuftige priser. Helt billigt bliver produkterne nok aldrig, men de sælges trods alt med gode rabatter i forhold til, hvad man har set før i tiden.

Dior Sauvage – en dyb, intens herre duft

Et af de nyere skud på stammen er denne intense og sensuelle dybe herre duft, hvor man virkelig kan opleve den innovative tilgang fra brandet. Duften er skabt med en let tanke til det spirituelle og netop de krydret noter som kombineret med vanilje, skaber en intens duft med et lettet sødlige touch i overfladen.

Så en ønsker man at gå på opdagelse i dette skønne univers af dufte, er det klart et besøg værd hos online shoppen Duftdejligt.dk hvor sortimentet er relativt stort af Christian Dior dufte.

Dior er et af de mest anerkendte modebrands
Rul til toppen