Dynamics NAV bliver anvendt af mange forskellige virksomheder

Overvejer du at anskaffe Dynamics NAV til din virksomhed? Eller mangler du rådgivning og hjælp til programmet? Så kan du her få mere viden om programmet.

Microsoft Dynamics NAV er et ERP system, som anvendes af mange virksomheder over hele verdenen. Programmet bliver udviklet af Microsoft, som frigiver 2 nye versioner årligt. Microsoft udvikler kontinuerligt nye funktioner og forbedringer til programmet. Vil du købe programmet til din virksomhed, skal du henvende dig til en Microsoft Partner. Det er et konsulenthus, der er certificeret af Microsoft til at forhandle licenser til løsningen. Programmet kan købes både som en On-Premise og Cloud løsning. Du kan få rådgivning hos en Microsoft Partner om de to muligheder, og hvilken platform der bedst passer til din virksomheds nuværende infrastruktur og øvrige softwareprogrammer.

Dynamics NAV har det officielle navn Dynamics 365 Business Central, fordi Microsoft i 2018 ændrede programmets navn samtidigt med at teknologien i programmet blev ændret. Det er udviklingssproget, der blev ændret i programmet og hvorledes der kan udvikles tilretninger og tillægsløsninger til programmet.

Dynamics NAV er et softwareprogram, der er særligt stærkt indenfor økonomistyring. Programmet giver overblik over debitorer, kreditorer, kontoskemaer, budgetter, pengestrømme, Intercompany, dimensioner, bankintegration, rykkere mv. Men programmet kan også anvendes til lager- og indkøbsstyring for ikke at glemme sager, ressourcestyring, service og produktion.

I det hele taget er Dynamics NAV en klar fordel at anvende, når man i virksomheden vil have det samme program at arbejde i. Det vil sige det samme system til kundedata, CRM, ordrebehandling, sager, indkøbsordrer osv. På den måde har alle i virksomheden det samme datagrundlag, og man undgår at hver afdeling har sit eget system eller regneark med data. I Dynamics NAV kan der selvfølgelig sættes rettigheder op, så eksempelvis kun nogle medarbejdere kan tilgå lønoplysninger, debitordata, indkøbsordrer eller godkende fakturaer og bilag.

En anden fordel ved Dynamics ERP programmet er, at man kan integrere programmet til andre systemer, f.eks. webshops, ekstern lager, håndscannere, PIM osv. Man kan også få en Microsoft Partner til at udvikle tilretninger, f.eks. hvis man har særlige behov til sagsstyring, produktionsordrer, udsendelse af fakturaer og rykkere mv.

Find en partner der kan rådgive dig

Hvis du er interesseret i at skaffe Microsoft Dynamics NAV til din virksomhed, så er den klare anbefaling herfra at finde en Microsoft Partner med erfaring indenfor NAV programmet og få et tilbud på løsningen fra denne partner. Her vil de fleste virksomheder typisk have brug for implementering, opsætning, tilretninger og evt. integrationer samt tillægsløsninger. Et andet vigtigt element er uddannelse af medarbejdere i at arbejde i programmet. I en større organisation vil det være en fordel at få erfarne NAV konsulenter til at uddanne nøglemedarbejdere i programmet som kan formidle viden videre til øvrigt personale.

Dynamics NAV bliver anvendt af mange forskellige virksomheder
Rul til toppen