Er børnenes garderobe sommerklar?

Har du fået taget et kig ind i ungernes garderobeskab for nylig? Børns behov for tøj skifter lige hurtig som det danske vejr, og pludselig har man intet der passer til den varme sommersol. Hvis du ikke har fået foretaget den store sommershopping til ungerne, så er det på høje tid at garderoben får en makeover. Bliv klar til skovturen, sommerhusferien og strandturen med nyt og lækkert sommertøj.

Farverigt tøj til det strålende vejr

Findes der noget mere yndigt end sommertøj? Jo, det er skam hyggeligt med sweatre og et strikket halstørklæde i de kolde måneder, men der er intet der skriger nuttethed og charme som farverigt sommertøj. Blomstrede kjoler, små seje cowboyshorts, kasketter og gamacher i fede sommervarme farver. Find det yndigste nye tøj til børnenes sommer garderobe, så I bliver klar til ferien. Sommertøj handler om masser af farver, flotte mønstre og bløde luftige materialer, så huden kan ånde frit i den friske luft. Sommertøj skal også gerne være noget, som man kan svede og bevæge sig i, så husk at kig efter tøj i høj kvalitet i naturligt materiale.

Køb sommertøj efter barnets behov

Planlægger i sommerhusferie? Er der dømt masser af strandture? Måske er der nogle skove eller legepladser, der skal udforskes. Sommertøj er først og fremmest sødt og fint, men det skal selvfølgelig også være praktisk. Tænk over hvad for noget sommertøj, som dit barn har behov for. Det kan være der skal shoppes nyt badetøj, eller en langærmet trøje til sommernætterne. Det kan også være der mangler et nyt sæt festtøj til sommerfesten med familien. Selvom den danske sommer er lun, så slipper vi ikke for en håndfuld regnfulde dage. Derfor skal en hver god sommergaderobe også stå forberedt til et par regnskyl.

Sommertøj, der holder

Små børn vokser rigtig hurtig, og derfor har de desværre ikke glæde af deres nye tøj i særlig lang tid. Derfor kræver garderoben ofte en grundig opdatering, så der ikke er en masse tøj, der sidder og strammer. Det betyder ikke at du behøver smide bunker af tøj ud hvert år. Tværtimod er det en god ide at investere i kvalitetstøj med lang holdbarhed, så det kan gives til enten lillebror eller lillesøster, når det bliver for småt. Mange andre børnefamilier har også glæde af godt genbrugstøj, så på den måde kan I hjælpe hinanden og nyde godt af det yndige sommertøj.

Er børnenes garderobe sommerklar?
Rul til toppen