Find alt skoleudstyr hos Skoletilbehør.dk

Leder du efter et godt sted at købe en ny skoletaske eller penalhus til dit barn? Så er Skoletilbehør.dk lige stedet. Ikke kun pga. deres lave priser, men også kvaliteten af produkterne.

 

Find din skoletaske

Her finder du alt til både drenge og piger. Fede skoletasker med logoer fra frost eller fodbolde. Udvalget indeholder skoletasker og rygsække i både alm. og ergonomisk udformning og til alle klassetrin.

Kigger I efter en mere neutral skoletaske er der også mange muligheder for at få sådan én. Der er endda en trolly skoletaske til de mindste. For nylig fik vi Jeva skoletasker, de er dansk produceret og har de fedeste farver. Med sådan en skoletaske medfølger en gymnastikpose i prisen. Det er ret cool og så sidder de godt på børnenes ryg, så de ikke får problemer når de slæber den overfyldt skoletaske frem og tilbage.

 

Tager I på mange ture i naturen eller på ferie, er en god skoletaske en god rygsæk til tøj og andre fornødenheder. Plus de fleste har gode store rum og sidelommer til drikkedunke. Så skal I afsted hvor trollier ikke dur – brug skoletasken og jeres egne rygsække, det er bedre for jer ergonomisk.

 

Der er ofte tilbud på Skoletilbehør.dk så kig ofte forbi eller tilmeld dig det ugentlige nyhedsbrev.

 

Her kan I finde alt til skolen

Nu kan en skoletaske klarer en del, men uden et penalhus eller mad og drikke – duer helten som bekendt ikke.

Her har vi både de billige runde penalhuse og dem med plads til alt der er praktisk at have. Mange af penalhusene er dobbelte, og med flotte billeder på for og bag.

 

Har dit barn en favorit figur som Elsa fra frost, kan I sammensætte et helt tema med skoletaske, penalhus, gymnastikpose og mad & drikke. Selvom Sistemas drikkedunke og madkasser nok holder længere, de kommer i flere farver, så det giver også muligheder.

 

Et hit – strækbare bogbind

En absolut favorit hos mange er de strækbare bogbind! De kommer i mange farver og nogle med motiver, de er nemme at sætte på og så kan de vaskes ved 30 grader. Det kan være vældig nyttigt hvis en cola eller kaffe lige skal hilse på bordet. Så er de også billige.

 

Meget til hygge og samvær

Der er masser af andre super cool ting i shoppen, især kreakasserne er populære hos mange. Der er meget i og de er ofte på tilbud. Det er da også hyggeligt at lave noget sammen en kedelig grå regnvejrsdag, end at diskuterer om der må spilles mere på konsoller eller tablets.

I kan også finde mange spil hos os. Både Olsen og Sorteper, Kalaha og Memo for at nævne nogle. Der er også perleplader og masser af forskellige farvede perler. Tusser og farver i forskellige størrelses pakker og priser og endda en Metal æske udformet som en bus med farver og tusser i. Den er ret fed..

 

 

 

Find alt skoleudstyr hos Skoletilbehør.dk
Rul til toppen