Find inspiration til dit næste byggeprojekt

Skal du i gang med at bygge nyt eller renovere? Byggecentrum Middelfart er Danmarks største permanente byggeudstilling. Her kan du finde inspiration til alt fra indretning af badeværelset til valg af byggematerialer til fritidshuset. Byggeudstillingen har både en indendørs og udendørs udstilling. I den indendørs udstilling kan du finde inspiration til både badeværelset, køkkenet og meget mere. I den udendørs udstilling kan du besøge de forskellige fritidshuse, drivhuse og orangerier. Der er dermed rig mulighed for at finde inspiration til både indendørs og udendørs boligprojekter.

Du kan læse mere om byggeudstillingen her.

 

Gratis bygge- og badrådgivning

Byggecentrum Middelfart tilbyder ud over udstillingen og rådgivning og hjælp til dit næste byggeprojekt. Du får rådgivning fra professionelle rådgivere, der kan hjælpe dig til at finde de bedste løsninger til dit projekt. Du kan dele dine planer og ideer med rådgiverne, som med deres mange års erfaring, kan vurdere og komme med gode input til projektet. Rådgivingen er gratis og kræver blot, at du bestiller en tid hos en af rådgiverne. I Byggeudstillingen er der både mulighed for at få rådgivning til hele byggeprojekt, men vi tilbyder også rådgivning specifikt til badeværelsesprojekter. Du kan både få hjælp til indretningen, opdatering på de nyeste trends, men også hjælp til valget af byggematerialer der sikrer, at badeværelset bliver helt i top.

Læs mere om bygge- og badrådgivningen her.

 

Central placering i Danmark

Byggecentrum Middelfart ligger centralt placeret i Danmark, så det er nemt at komme til og fra udstillingen. Udstillingen er placeret tæt på motorvejsafkørslen, hvilket gør det nemt at komme til og fra Byggecentrum i bil. Derudover er der gratis parkering lige uden for byggeudstillingen, hvor der er masser af pladser og mulighed for opladning af elbil. Byggeudstillingen ligger i gåafstand fra stationen i Middelfart, hvilket også gør det muligt at ankomme med offentlig transport til Byggecentrum.

Find vej til byggeudstillingen.

 

Nyd en kop kaffe

Det koster ikke noget at besøge byggeudstillingen. Ud over gratis parkering tilbyder udstillingen også gratis éntre. I vores cafeområde har du mulighed for at nyde en kop kaffe eller the ind imellem besøgene hos vores mange udstillere. Til de mindste tilbyder vi en gratis slikpose. Derudover har de også rig mulighed for at boltre sig på den udendørs legeplads der er placeret midt i den udendørs udstilling.

 

130 forskellige udstillere

Byggecentrum huser 130 forskellige udstillere, der strækker sig over de store og velkendte brands, der har en omfattende produktportefølje og til de mindre up-coming brands. På din tur rundt i udstillingen vil du møde noget af det du kender i forvejen, men du vil med sikkerhed også støde på nye, kreative og smarte brands, som du ikke kendte på forhånd. Hvem ved? Måske er det lige netop et af de mindre og mere ukendte brands, der har den helt perfekte løsning til lige netop dit projekt.

Læs mere om vores 130 udstillere.

Find inspiration til dit næste byggeprojekt
Rul til toppen