Find tatovør i København

Drømmer du om endnu en tatovering, eller er du nervøs for, om du tør få den første? Tatoveringer kommer i mange former, stilarter og farver. Hvis du længe har gået med en drøm om et billede eller et slogan, der betyder meget for dig, er det på tide at få billedet på kroppen.

Før tatoveringen

Har du fået med idé til en tatovering og overvejer at få den lavet? Kom med din idé, et billede eller en sketch til tatovøren og få en snak for at finde ud af, om det er noget, de kan lave. Her kan du også få sparring og måske få mere inspiration til din idé, så den ender med at se endnu bedre ud, end du forestillede dig. Før du bliver tatoveret, laver tatovøren en sketch af tatoveringen, så der er et pejlemærke, og så du ikke bliver overrasket over det billede, der ender på din krop. Sketchen kan så justeres, så den passer til dine ønsker.

Har du set et billede eller et citat, der inspirer dig igennem livet, eller har du et koncept i tankerne til den fedeste tatovering, så kom ind, tag en snak og se sketchen. I processen skal du også vælge en stilart for tatoveringen, og du skal vælge, om den skal være i sort/hvid, eller om den skal være i farver. Du kan også få en blanding med en tatovering i gråtoner med en enkelt farve, der bliver brugt sparsomt for at give tatoveringen lidt liv.

Find en tatovør

Her kan du finde en professionel og erfaren tatovør Vanløse. Du kan se galleriet af tatoveringer og læse mere om de forskellige stilarter for tatoveringer, som du kan få. Der er stor fokus på din oplevelse hos tatovøren. Det vil sige, at der er mulighed for god rådgivning og sparring, når du kommer med dine ideer til tatoveringer. Derudover bliver hygiejnen prioriteret. Der bliver gjort rent før og efter tatoveringen er færdig, så risikoen for infektioner bliver mindsket.

Kvaliteten af blæk er også i top og er blevet testet, så du heller ikke behøver at bekymre dig om skadelige stoffer i farverne. Efter tatoveringen er lavet, bliver der sørget for, at du forstår helingsperioden og efterbehandlingen af din tatovering. Selvom det er din første tatovering, behøver du derfor ikke at være nervøs, men kan læne dig tilbage i stolen og være sikker på, at du får et godt resultat.

Find tatovør i København
Rul til toppen