Selvom retten oprindeligt kommer fra USA, er det om noget en ret, vi er glade for at lave i Danmark. Forloren hare er en klassiker, og den serveres gerne med sovs og kartofler til, som vi jo også er glade for her i landet. Forloren hare er grundlæggende et farsbrød med bacon omkring, som du skærer skiver af og netop serverer med sovs og kartofler til.
Hvordan laver jeg forloren hare?
Du kan meget let komme i gang med at lave forloren hare. Det er ikke en særlig svær ret, og du kan finde mange gode opskrifter til det på nettet, som du kan støtte dig op af, når du gerne vil i gang med at lave forloren hare for første gang derhjemme. Husk at der kan være mange forskellige opskrifter på forloren hare, så det er godt at gå med en, du føler dig tryg ved.
Kan jeg få forloren hare på restaurant?
Ja, det kan faktisk godt lade sig gøre at finde restauranter, der serverer forloren hare. Det kan være, at der kan være lidt langt mellem snapsene, da det ikke er øverst på menukortet hos alle restauranter, men nogle af de steder, der særligt er glad for at servere god, “dansk” mad, kan typisk hjælpe dig med et godt måltid med forloren hare. Måske er du heldig at finde sådan en restaurant i nærheden af, hvor du bor.
Kan jeg købe færdiglavet forloren hare?
Ja, du kan naturligvis også vælge at gå på den gyldne middelvej og købe færdiglavet forloren hare. Der er mange forskellige producenter af færdigretter, så her kan det være en god idé at prøve dig frem, indtil du finder lige netop den version, du mener, smager bedst. Men kig efter det i dit lokale supermarked, hvis du ikke har mod på at lave retten fra bunden af selv.
Vi håber, at du kommer til at lave en rigtig lækker udgave af forloren hare, og husk på at det ikke er forbudt at tænke ud af boksen og tilføje noget nyt til retten, hvis du har mod på at gøre det.