Forsikringsgodkendte cykellåse: Sådan vælger du den bedste lås til din cykel

Hvis du vil sikre, at din cykel er godt låst fast, skal du vælge en godkendt cykellås. Det er nemlig en garanti for, at låsen er af en god kvalitet – og at forsikringen dækker, hvis din cykel bliver stjålet. I denne artikel guider vi dig igennem de forskellige typer godkendte cykellåse og fortæller dig, hvorfor det er vigtigt at vælge en af disse låse.

Sikrer dig bedre mod tyveri

Hvis du vil være sikker på, at din cykel er godt sikret mod tyveri, er det vigtigt at vælge en godkendt cykellås. Forsikringsselskaberne kigger nemlig nøje på, hvilken type lås du har på din cykel, når de skal tage stilling til, om din forsikring dækker tyveri af cyklen. Derfor er det altid en god idé at vælge en lås, der er godkendt af forsikringsselskabet – fordi det er en garanti for, at låsen er god nok til at beskytte din cykel.

Vælg den rigtige type lås

Det er ikke kun vigtigt at vælge en godkendt cykellås – det er også vigtigt at vælge den rigtige type lås. Der findes nemlig mange forskellige typer godkendte cykellåse på markedet, og det er ikke alle låse, der er lige gode til at beskytte din cykel. En fastmonteret cykellås er praktisk, da du aldrig skal tænke på, om du har den med, men en kædelås giver dig bedre sikkerhed. Kædelåsen giver dig nemlig muligheden for at låse din cykel fast til noget – for eksempel en lygtepæl eller et cykelstativ. På den måde kan du trygt efterlade din cykel og vide, at den stadig står, præcis hvor du satte den, når du kommer tilbage igen.

Det er altså vigtigt at vælge en godkendt cykellås – og det er ligeså vigtigt at vælge den rigtige type lås. Husk på, at du altid skal låse din cykel – også selvom du kun lader den stå et kort øjeblik.

 

 

Forsikringsgodkendte cykellåse: Sådan vælger du den bedste lås til din cykel
Rul til toppen