Har du mistet overblikket over økonomien?

Book et gratis møde hos bogføring&regnskab.dk og få overblik over hvad vi kan hjælpe dig med. Vores bogholder kan assistere med alt fra løn, til skat og moms regnskaber samt feriepenge og alt det løse.

 

Vi har flere pakker du kan tjekke ud og se om en passer til dit behov. Men ellers tager vi gerne et møde, helt gratis og uforpligtende for dig. Her ser vi på hvad du har af udfordringer med økonomien i forhold til afregning til skat, leverandører og at få dine penge indkasseret.

Lad os holde styr på regnskabet

Her får du professionel hjælp med alt det økonomiske, så du ved at der ikke kommer en overset betaling til skat, eller at momsen ikke er trukket.

Med en regnskabsaftale hos os, vil du altid have styr på din økonomi, du kan til enhver tid kontakte os og få et overblik. Vi tager os af bogføring og regnskab, betalinger og faktura samt bankkonto hvis nødvendigt. 

 

Du kan fokusere på, at få din virksomhed til at fungerer og at få flere kunder ind af døren. Er du heller ikke vild med at lave bogholderi og regnskab, er dette en nem og effektiv løsning for dig.

Iværksætter eller firma

Så er det vigtigt at have overblik over økonomien. Derfor tilbyder vi hos bogføring & regnskab flere forskellige økonomi pakker, som du kan vælge efter dit behov.

Har du vækstet din virksomhed og du har ansatte. Er lønadministration og feriepenge indbetalinger noget som skal regnes med ind i det månedlige budget. Det kan vi også hjælpe dig med.

 

Synes du at dit behov rækker over flere pakker, kan du kontakte os og få et tilbud på en pakke til dit firma. Det kan godt betale sig, da det ofte er billigere.

Få professionel hjælp hos bogføring&regnskab.dk

Vores bogholdere er professionelle og har flere års erfaring med at skabe orden og overblik i regnskaber. Du får en kompetent partner, som du kan stole på og som sørger for at alle regnskaber, moms og skat bliver indberettet og betalt til tiden. Det giver dig frihed til at vækste og mere tid til de opgaver og projekter som betyder noget for dit firma.

 

Står du med et økonomisk rod du ikke kan få overblik over? Kontakt os og aftal et møde, så vi kan komme i gang med at udrede dit potentiale og skabe ro i din hverdag og din families.

 

Du kan finde os på lejbogr.dk eller ringe på 70 60 65 75 med det samme. På hjemmesiden kan du udfylde en af vores formularer og så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som vi kan. Få styr på økonomien det giver ro og arbejdsglæde.

Har du mistet overblikket over økonomien?
Rul til toppen