Hold humøret oppe om vinteren

Og hvordan gør man så det, hvis man lider lidt vinterdepression? Eller hvis man bare bedre kan lide sommeren og bare venter på den hele vinterperioden? Ja, det er et godt spørgsmål, og det er noget, vi vil komme ind på i denne artikel – men selvfølgelig har vi ikke svaret på det hele. Her vil komme ind på, hvordan man i hvert fald med sine nærmeste venner, sin familie, eller med andre nære og kære, kan fjerne tankerne fra vinterdepression eller lysten efter sommerferie. For mange kan vinterperioden være noget trist, mørkt og koldt og ikke bare være julehygge, nytårsfest og hyggelige stunder. Men hvad så?

 

Som sagt har vi ikke svarene på det hele. Men vi vil nedenfor komme ind på, hvordan man opretholder en god hygge i hjemmet, og som dermed kan gøre den kolde, mørke tid til en mere opmuntrende og hyggelig tid.

 

”Østerlandsk Thehus”

Mange vil nok tænke: ”Hvad er Østerlandsk Thehus?”. Det skal vi nok forklare dig. Ikke nok med at selve Østerlandsk Thehuse har nogle flotte og klassiske designs til jeres køkken, så er det også en fantastisk tedrik. Østerlandsk Thehus kommer i forskellige smage såsom lakrids, cool mint, Cocoa Classic, Sweet Lemon te, Colombine te, Vanilla Chai, Harlekin te og meget, meget andre smage. Men det helt specielle ved Østerlandsk Thehus er, hvordan de forskellige smage er brygget. Brygningen af disse former for te har fokus på specielt tre ting: Hvor mange smagsnoter der tilføres teen, hvor lang trækketid teen skal have, og så hvor mange grader varmt vand teen skal brygges under.

 

Hygge-kop

Skal man have en bestemt hygge-kop, tænker du sikkert med den overskrift. Og bare rolig, nej, der skal du ikke. Det er ikke det, vi med denne overskrift lægger vægt på.
Når man skal opretholde den helt rigtige hygge, så kan det også vigtigt, at der er tænkt hel ned til den mindste detalje. Foruden stearinlysene, tæpperne, de varme drikke og måske noget julehygge, så kan det også være meget dejligt at have en ”ordentlig kop” til hyggen. For nogle har man en helt speciel kop, man vil bruge, fordi en bestemt person har givet en helt speciel kop – f.eks. hvis man har modtaget den berømte ”verdens bedste far”-kop fra sin søde søn. For andre kan det være lige meget, hvilken kop man benytter, så længe den er stor og kan fastholde varmen, når man drikker kakao, te eller kaffe – men selvfølgelig skal koppen også være pæn og falde i sammenspil med andre køkkenartikler i køkkenet.

 

Hygge skal være enkelt

Egentligt behøves hygge ikke være noget, der skal planlægges, eller hvor der skal findes en helt masse ting frem. Hvis det planlægges for meget, og man tænker for meget over alt for mange ting, kan man komme til at ”ødelægge” hyggen, eller gør det til noget stressfyldt. Derfor skal hygge også bare være enkelt, hvor det ikke kræver det helt store generelt. Og dermed kan det simpelthen være nok bare med noget Østerlandsk-te og en kop.

Hold humøret oppe om vinteren
Rul til toppen