Hvad skal der stå på en firmabil?

Går du og overvejer at få dekoreret din firmabil? Bildekoration kan i mange tilfælde være en yderst nyttig form for reklame. Ved at dekorere din firmabil med fx navn og logo øger du dit firmas synlighed. Du skaber noget identitet, fx når du er på vej ud til kunder. På samme måde kan det også være en smart måde at tiltrække nye kunder på.

Så er spørgsmålet bare: Hvad skal der stå på din firmabil? Læs med her og få nye ideer til, hvilken type bildekoration du skal få lavet.

Få styr på det grundlæggende først

Når du skal have dekoreret din firmabil, er der mange ting, du skal tage stilling til. Bilen skal matche dit firmas visuelle identitet. Du skal også beslutte, om du går efter et meget opmærksomhedsskabende look eller måske noget mere nedtonet.

Dog kan du med god grund begynde med det helt grundlæggende først. Det er dit firmas navn og logo. På en firmabil skal der ikke være nogen tvivl om, hvilket firma der er tale om. Derfor skal du selvfølgelig dekorere bilen med jeres navn. Det kan du med fordel gøre til det største på bilen. Derudover kan du også dekorere med logo, da det også er med til at slå det helt fast, at det er lige præcis dit firmas bil.

Det gode slogan

Udover navn og logo kan det være en god idé med et slogan på din firmabil. Har I allerede et slogan i virksomheden? Er det er slogan, som også ville være egnet til at stå på jeres firmabil?

Nogle gange er det fint bare at bruge det slogan, som I også bruger helt generel i jeres firma. Andre gange kan det være en god idé at finde på et nyt slogan, som I kan bruge specifikt på firmabilen. Det kommer an på, hvilket udtryk du går efter.

Hvis I ikke har et slogan i jeres virksomhed, kan det være en god idé at finde på et, som I kan skrive på firmabilen. Et slogan er nemlig med til at gøre opmærksom på jeres virksomhed, og det er en effektiv form for reklame. Det perfekte slogan er nemt at huske, det er sjovt, og så er det elegant formuleret.

Når du har besluttet dig for, hvordan firmabilen skal dekoreres, er det bare med at få bestilt tid til at få lavet bildekoration. Slå til allerede i dag!

Hvad skal der stå på en firmabil?
Rul til toppen