Skoletilbehør online

Mangler dit barn eller børn en skoletaske, penalhus eller noget helt 3je i skoleudstyr. Tag et kig på vores webshop skoletilbehør.dk hvor du kan finde Alt til skolegangen og fritidsaktiviteter.

Børn har deres Helte

Mange børn vil gerne have en skoletaske eller penalhus som viser hvad de går op i. Derfor har vi mange forskellige serier i disse produkter, hvor der ofte er også er en gymnastikpose i serien. Vi har altid masser af strækbare bogbind med mønstre eller ensfarvede, som kan passe til dit barns tema. De der strækbare bogbind er bare smarte, de er super nemme at sætte på bøgerne og kan vaskes ved 30 grader.

 

Skulle vi have udsolgt af en skoletaske, kan du skrive og hører os ad om hvornår vi får den igen. Noget andet vi er ret stolte af, er at vi har kvalitets produkter til lave priser. Plus vi har tit udsalg på flere varer grupper, så hold øje med vores webshop og vores Tilbud især.

Mad og drikke

Hos os har vi mest Sistema, da det er giftfrit og super kvalitet. Vi kan også godt lide de mange farver som de forskellige drikkedunke og madkasser kommer i. Hos os finder du mange forskellige størrelse i drikkedunke og mad bokse. Så der er garanteret et sæt der passer til dit barn.

 

Der er enkelte drikkedunke og madkasser som følger nogle af de serier vi har i skoletasker, hvis det passer dit barn bedre at få dem.

Penalhuse

Kan være små og meget store. Det gode ved et stort penalhus er at dit barn kan have alt hvad der skal bruges i skoletimerne i det. Det kan man ikke i de små. 

Lige nu er TOPmodel serien vældig populær hos pigerne og der er nogle store penalhuse som er super flotte. Der kommer flere ting i shoppen med TOPmodel, så hold øje, hvis din datter er en fan.

 

Til drengene er det mest fodbold og Stars – et online spil som hitter mest. Der er også gymnastikposer og skoletasker de kan vælge imellem. De ergonomiske skoletasker er dyrere, men de passer også bedre på dit barn ryg. Når de slæber taskerne rundt imellem timerne og til og fra skole.

 

Der er selvfølgelig også masser af ting til at putte i penalhuse og spil og skoletasker til de små klasser. Der er også plakater med alfabetet og verdens dyr, de er meget lærerrige og flotte. Der er dagbøger med søde motiver og med/uden lås. Hæfter og skriveblokke har vi ikke, det må du finde i en boghandel.

 

Kort sagt – tag et kig i shoppen og find en masse gode tilbud og nyttige sager ET sted. Du er sikker på at sparer en masse hos os.

Skoletilbehør online
Rul til toppen