Valg af webshop system til mindre virksomheder

Når du skal vælge en webshop-løsning til din lille virksomhed, er det vigtigt at overveje de forskellige muligheder, der er til rådighed. WooCommerce, BigCommerce, Prestashop, Magento, Shopware og Shopify er alle populære løsninger, men hvad er den bedste løsning for dig? Du kan med alle disse systemer få et flot og moderne webdesign på din webshop. Lad os prøve at dykke lidt ned i nogle af de mere populære webshop løsninger du kan få nu om dage.

Læs mere – Hvad er et godt webdesign?

Hvad er WooCommerce

WooCommerce er et populært e-handels-plugin til WordPress, som er gratis og nemt at bruge. Det har en bred vifte af funktioner og kan tilpasses til dine behov. Især den lave pris og den store fleksibilitet er med til at gøre WooCommerce til er af de mest populære webshop systemer her i 2022. Du finder ikke andre løsning med samme antal moduler og temaer. Et oplagt valg til især startups og mindre virksomheder som ikke har behov or alt for avancerede funktioner.

Hvad er BigCommerce?

BigCommerce er en populær e-handelsplatform, der tilbyder en bred vifte af funktioner og skabeloner. Den er overkommelig og nem at bruge, hvilket gør den til en god mulighed for små virksomheder. Dog er dette et system som mange her i Danmark endnu ikke har hørt om. Så derfor kan det være lidt svært at finde et billigt webbureau til at udvikle din webshop i det. I USA er BigCommerce et stærkt alternativ til især Shopify.

Hvad er Prestashop?

Prestashop er en anden populær e-handelsløsning, som er gratis og open source. Det er et system som ofte kan tilpasses til dine behov. Over de senere år har Prestashop tabt markedsandel til især Shopify og WooCommerce. Dette betyder dog ikke at PrestaShop ikke kan være en rigtig god løsning til din virksomheder.

Læs mere – Hvad koster en webshop?

Hvad er Magento

Magento er en kraftfuld e-handelsløsning, der tilbyder en masse fleksibilitet og tilpasningsmuligheder. Den kan dog være svær at bruge og dyr. Så umiddelbart er en Magento læsning ikke første valget til mindre virksomheder, men mindre du allerede fra starten vil ligge hårdt ud og få en yderst professionel webshop.

Hvad er Shopware?

Shopware er en anden kraftfuld e-handelsløsning, der også tilbyder stor fleksibilitet og tilpasningsmuligheder. Lige som med Magento kan Shopware godt være en lidt dyr løsning at komme i gang med, da mange ting i Shopware kræver en dygtig udvikler. Når dette så er sagt, så er Shopwre en af de hurtigst voksende open source webshop løsninger på det Danske marked, og et rigtig stærkt alternativ til Magento, da prisen på Shopware ofte vil være lidt billigere.

Hvad er Shopify?

Shopify er en af de aller mest populære webshop løsninger på markedet. Det er et system som er nem at bruge og giver adgang til rigtig mange spændende funktioner, hvilket gør den til en god mulighed for små virksomheder. Den helt store ulempe ved Shopify er næste alle tillægs moduler koster en bestemt sum at bruge hver måned, og at de tager cirka 2% af din omsætning i gebyr. For nystartede virksomheder er dette ofte ikke noget problem. Men i takt med at din omsætning stiger, kan det hurtigt blive et dyrt system at bruge.

Men hvilket system skal du så vælge til en mindre virksomhed? Medmindre du har brug for specifikke funktioner som dynamiske produkt gruppe, Headless API og lignende, så vil både Shopware og WooCommerce ofte være et rigtig godt valg som første webshop. Det er jo ikke noget der forhindrer dig at i skifte til et andre system efter et par år. Til den tid har du ofte også et langt bedre overblik over hvilke behov du har.

 

Valg af webshop system til mindre virksomheder
Rul til toppen