Vegansk neglelak uden kemi til nytår

Selvom denne nytår igen bliver en lidt anden end normalt grundet diverse Covid-restriktioner, er der ikke nogen grund til ikke at gøre sig fin på den festlige dag og gå ind i det nye år som sit bedste og smukkeste selv. Mange elsker af denne grund at gøre meget ud af sig selv inden nytår. Uanset om det er nyt tøj, smukke negle eller en skøn makeup, der vil fange alles øjne, gør de fleste lidt mere ud af sig selv denne dag.

 

Hvis du ønsker at lakere dine negle, så de matcher dit nytårstema eller dit smukke outfit, kan det være lidt af en jungle, når du skal købe den. Efterhånden findes der et væld af forskellige mærker neglelak og forskellige farver, der alle er smukke. Hvis du går blot en lille smule op i klimaet og hvad, du kommer i og på din krop, kan du glæde dig over, at der nu findes et alternativ til de konventionelle neglelakker fyldt med lugtende kemi, der desværre ofte er testet på ny.

Du kan nemlig nu få vegansk neglelak uden kemi, der heldigvis er mindst lige så holdbar som den konventionelle, de fleste nok har stående i skabet derhjemme. Vegansk neglelak er ofte det man kalder 5-free, da de ikke indeholder de fem mest skadelige stoffer i neglelak, der ellers ofte er til stede i de fleste. Når en neglelak er 5-free, kan du altså være sikker på at få en god og sikker neglelak. 5-free neglelakker kan også anvendes af både gravide og børn, og du kan derfor trygt bruge den eller lade dine børn bruge den. Nu kan din eneste bekymring altså være, hvilken farve der vil gå allerbedst til dit smukke outfit!

Ønsker du at gøre endnu mere ud af aftenen, kan du også nu begynde at kigge efter mere bæredygtige alternativer til den velkendte makeup. Der findes heldigvis et stort udvalg af vegansk og økologisk make up, der ofte også er helt uden skadelig kemi. Du kan altså sagtens få fat i en smuk glimmer, der vil pifte dit nytårslook op, uden at skylle mikroplast ud i naturen eller støtte dyreforsøg.

Med smukke makeupbørster lavet af bløde syntetiske fibre, økologiske øjenskygger, der på ingen måde efterlader nogen længsel efter pigmentering og cremede eyeliners, der er lavet af FSC-certificeret træ eller genbrugspap. Hos GreenTown.dk finder du et stort udvalg af bæredygtig makeup, der opfylder en lang liste af forskellige bæredygtighedskriterier. Så uanset om du køber bæredygtig makeup for at undgå skadelig kemi, for at holde dyrene ude af testlaboratorierne eller blot vil gøre en lille forskel i det store billede, når det kommer til bæredygtighed, kan du finde det hele hos GreenTown, din grønne markedsplads.

Vegansk neglelak uden kemi til nytår
Rul til toppen