Rejse rundt i udlandet

At tage ud i den store verden er for nogle det man sparer sammen til i lang tid, for at få nye oplevelser, for andre er det forretninger rundt i verden, for andre kan det være arbejde. Men en ting er sikkert, det er at mange rejser når du rejser langt ud i verden fx til asien, usa, australien så skal du igennem flere lufthavne for at ramme destinationerne.

Rejsebranchen er i fremgang, og lufthavnene bliver mere og mere travle. Det betyder, at du skal være forberedt på lange køer og lang ventetid i lufthavnen. Nedenfor giver vi nogle tips til, hvordan du kan gøre din tid i lufthavnen mere behagelig.

– Ankom tidligt: Hvis du vil undgå lange køer og at blive stresset, er det en god idé at ankomme tidligt til lufthavnen. Jo tidligere du ankommer, jo mindre stressende bliver din rejse.

– Check ind online: De fleste flyselskaber giver nu passagererne mulighed for at tjekke ind online op til 24 timer før afgang. Det sparer dig for en masse tid, når du er i lufthavnen.

– Få stemplet dit boardingkort: Når du har checket ind og modtaget dit boardingkort, gå til stempeldisken og få dit boardingkort stemplet. Det sparer dig tid, når du skal gennem sikkerhedskontrollen.

– Sikkerhedskontrol: Sørg for, at du har alle dine ejendele med dig, når du går gennem sikkerhedskontrollen. Fjern alle metalgenstande fra din person og læg dem i en bakke, inden du går gennem metaldetektoren.

– Mad og drikkevarer: De fleste lufthavne har nu madbaner og restauranter, hvor du kan købe mad og drikkevarer. Disse steder kan dog være ret dyre, så det kan være en god idé at medbringe dine egne snacks og drikkevarer.

– Underholdning: Mange lufthavne tilbyder nu underholdning til passagererne, f.eks. tv-skærme, musikstationer osv. Hvis du keder dig under din ventetid i lufthavnen, hvorfor så ikke tage drage fordel af denne underholdning?

– Shopping: De fleste lufthavne har nu butikker, hvor du kan købe gaver og andre ting. Hvis du er på udkig efter noget at lave, hvorfor så ikke besøge en af disse butikker? Måske finder du et eller to gode tilbud!

– Toldfri shopping: Hvis din rejsedestination ligger uden for EU, er det værd at tjekke den toldfrie butik ud. Her finder du alle former for alkohol til nedsatte priser. Vær dog opmærksom på, at nogle lande kan have begrænsninger på, hvor meget toldfrit du må tage med hjem, så sørg for, at det, du køber, passer inden for disse grænser, før du køber noget her.

Hvad rejseoplevelser har lært mig om livet i almindelighed, at rejse rundt i verden har givet mig mange indsigter om livet i almindelighed.

 

Rejse rundt i udlandet
Rul til toppen