Det har aldrig været nemmere at få en kæreste fra udlandet

Internettet er en af vor tids største opfindelser, og er tilgængelig i selv de fjerneste afkroge af verden. Uanset om du befinder dig i en herskabslejlighed i København, eller benytter Safaricom i en lille afrikansk landsby. 

Hvis du nogensinde har fået tanken om at finde kærligheden i udlandet, så har det heller aldrig været nemmere. Du kan rent faktisk sidde derhjemme fra komforten af din sofa og skrive med ukrainske kvinder, kvinder fra Filippinerne, Brasilien, Afrika…you name it.

Hvorfor finder mange en udenlandsk kæreste?

Det kan der naturligvis være ekstremt mange årsager til. Lige så mange årsager, som der er mennesker. Dog får du lige her nogle potentielle årsager, og hvorfor det kan være ganske interessant:

  • Spændingen ved det hele. Mennesker fra andre lande har andre udseender, en anden kultur, og kan bidrage med noget, som du ikke har set før
  • Mulighed for at rejse og se lokale samfund og mennesker, som du aldrig ville have mødt ellers
  • Få historier fra hele verden, og lær en masse om historie samt kulturer
  • Nogle finder kvinder fra andre lande enormt attraktive

Uanset hvad årsagen måtte være, forholder det sig dog sådan, at det aldrig har været nemmere at påbegynde rejsen for at finde kærligheden i udlandet. Du kan eventuelt få inspiration, hjælp og tips på hjemmesiden findkaerlighed.dk.

Hvordan går man så i gang?

Det første du bør gøre er, at finde en internation datingside, som har medlemmer fra de lande, som du er interesseret i – det giver næsten sig selv. Hvis du vil møde en kvinde fra Afrika, skal du tilmelde dig en datingside, som har masser af afrikanske singler. Vil du møde en kvinde fra et sted i Østeuropa, skal du tilmelde dig en datingside, som har masser af single kvinder/mænd fra Østeuropæiske lande.

Derefter opretter du en profil, og udfylder den grundigt med information, billeder og lignende. For at øge dine chancer gevaldigt på en af disse hjemmesider, bør du også tilkøbe et medlemskab, hvis det er muligt. Dette gør oftest, at du kan kontakte så mange medlemmer, som du overhovedet har lyst til… og de kan læse din besked, samt svare på den. Dette er hele nøgle for din succes.

Hvad så når jeg har fundet en sød kvinde?

Så bør du helt sikkert besøge hende. Aftal et tidspunkt med hende, og book en flybillet tur/retur, og eventuelt hotel eller AirBnB, så du/I har et sted at være. Du bør altid besøge din søde kvinde inden i flytter sammen eller lignende, så i begge kan se, om det skal fortsætte og blive til noget endnu mere. Husk: send aldrig penge til en person, du aldrig har mødt. Dette er regel #1, når man vil undgå at blive snydt via online dating hjemmesider.

Det har aldrig været nemmere at få en kæreste fra udlandet
Rul til toppen