Mørkt eller lyst plankebord?

Skal du have et nyt plankebord til boligen, så er en af de første overvejelser, om du skal vælge et mørkt eller lyst plankebord. I bund og grund handler det i sidste ende om, hvilke ønsker du har til dit nye plankebord, men der er nogle ting, der er værd at vide om mørke og lyse plankeborde, og som vi ser nærmere på her i artiklen.

Med et mørkt plankebord oplever man ofte, at man får et bord, der er mere dominerende i indretningen, og som visuelt godt kan fylde mere, end det rent faktisk gør. Derfor kan det mange gange være en fordel, at have et mørkt plankebord i de mere rummelige rum. På den måde undgår man nemlig, at indretningen kommer til at virke trang.

Med et lyst plankebord får man lidt den omvendte effekt, og et bord der godt kan virke visuelt mindre, end det rent faktisk er. Det gør et lyst plankebord fordelagtigt i de rum, hvor indretningen og pladsen i forvejen er lidt trang. Det gælder eksempelvis for mindre rum som værelser eller i mindre stuer.

Det afhænger dog i sidste ende af, hvilke ønsker man har til sit nye plankebord, og hvordan det bedst kommer til at passe til indretningen. Det er dog nogle gode råd at følge, når man står og skal vælge mellem et mørkt og lyst plankebord, og man er lidt i tvivl om valget.

Er du interesseret i at vide mere om indretning med et plankebord, og hvad man kan få ud af et plankebord i indretningen, så finder du på plankebord.nu en masse mere viden. Alt denne viden kan du have stor fordel af, når du skal købe dit nye plankebord. Du kan dertil få gode tilbud på dit nye plankebord ved at gå til https://bymain.dk/.

Mørkt eller lyst plankebord?
Rul til toppen