Efterlad ikke dine fotos i skyen

I dag tager man langt flere billeder, end man gjorde tidligere. Det er naturligvis fordi, at det er blevet langt nemmere at tage billeder, og fordi de fleste render rundt med en mobil i lommen konstant. Det er nemt at hive telefonen frem og tage et billede, og i dag er der også rigtig mange telefoner, som faktisk tager rigtig fine billeder. Men det er ikke kun en positiv udvikling, man har set inden for billedtagning. I dag har færre nemlig billeder i fysisk form, og et billede betyder ikke så meget, som det tidligere har gjort.

 

Lav en fotobog med minder

Det kan være, at du selv er vokset op med, at din mor har lavet en billedbog, hvor du kan følge med i din udvikling helt fra du var et lille barn. I dag er det de færreste mødre, der bruger tiden på sådan noget. Det kan også være ganske tidskrævende, men det er alligevel noget, der er fedt at have for barnet senere. Men du kan spare dig selv for en masse tid og besvær og stadig lave en fotobog fyldt med minder ved f.eks.at få dem trykt i en fotobog til dig selv eller andre.

 

Billeder får en anden værdi i fysisk form

I dag er vi så vant til, at der er så meget af vores tid, der bruges digitalt. Der er også flere og flere ting, der efterhånden bliver digitaliseret, og alt imens at det er smart på rigtig mange punkter, så er det bare ikke så hyggeligt, når det kommer til billeder. Det er bare noget andet at sidde og kigge på billeder, som man har i fysisk form, f.eks. i en fotobog.

 

En god gaveidé til dine forældre

Men nogle af dem, som måske mest synes, at der har været en ærgerlig udvikling med billeder, er måske dine forældre. Men det er måske noget, som du kan finde en fordel i. Så er det nemlig ganske oplagt, at du laver en fotobog til dem, hvor de kan få billeder i fysisk form, præcis som de selv er vokset op med. Der er ikke alt for lang tid til, at det er jul, så hvis du mangler en god julegaveidé til dine forældre eller andre, så kan det være, at du skal kigge nærmere på at få lavet en fotobog. Det kan også være, at du gerne vil lave en til dig selv? Det er i hvert fald en skam, hvis du bare lader alle dine billeder ligge i skyen.

Efterlad ikke dine fotos i skyen
Rul til toppen