Ejendomsadministration, PropTech og sympositum’22

Indledning?

Dynamics Property deltager i PropTech’s symposium’22 Det er en primære på løsningen til ejendomsadministration af samme navn.  Arrangementet finder sted den 16. maj 2022 i København.

Dynamics Property vil have en spot, og møder med partner Per Damsgaard Nielsen, der besvarer spørgsmål for interesserede deltagere. Virksomheden kommer med et ”klassisk ejendomsadministrationssystem” på en helt moderne Microsoft baseret platform, nemlig Dynamics 365.

Virksomheden har lavet en komplet løsning til ejendomsadministration, der kører i Microsoft Business Central, og kan installeres via AppSource. Deltagerne får mulighed for at prøveløsningen og stille de fornødne spørgsmål.

På symposium’22 vil der være en række talere, der kommer med deres standpunkter omkring teknologi og ejendomme.

Dynamics Property udvikler software/systemer til ejendomsadministration. Løsningen kan downloades fra AppSource i løbet af april måned 2022. Det vil dog nok ikke være muligt at få en prøveversion med hjem fra symposium’22 da ”trial drive” det kræver nogle særlige skridt hos Microsoft.

PropTech – hvad er det?

Generelt dækker ’PropTech’ alt teknologi der vedrører ejendomme. Lige fra Facility management systemer, til energibevarende systemer over ejendomsadministrationssystem. Systemerne er ude at afsøge grænser for hvad der er teknisk muligt, og som deltager har man derfor en super mulighed for at bringe sig selv teknisk ajour.

Organisationen arbejder målrettet med innovation, så er man ejendomsejer eller ejendomsadministrator, der det bestemt værd at blive medlem af organisationen.

Symposium’22

Er et årligt møde hvor innovationen i indenfor PropTech diskuteres. Forskellige virksomheder præsenterer også løsninger, og det vil være muligt at snakke med arkitekterne og hvad der er intentionen med de respektive løsninger.

For virksomhederne, der skal bringe løsningerne til markedet, er det også en fin lejlighed til nogle snakke på et højt abstraktionsniveau. Det er klar at fora’et ikke egner sig til detaljerede gennemgange.

Forsøger at finde hinanden

Medlemmerne af PropTech forsøger at finde hinanden. Det er nødvendigt, da fremtidens platforme skal kunne udveksle data med hinanden. Er der en vandhane der drypper, giver et sensorsid langt mindre mening end oplysningerne omkring lejeren der bor i lejemålet, blot for at nævne et meget eksempel.

Eller kravet omkring muligheden for løbende at kunne følge lejerens løbende forbrug. Selvfølgelig kan man altid indgive data manuelt, men i større porteføljer gælder det om at eliminere rutineopgaver så der kan fokuseres på de komplekse aspekter.

I øvrigt vil grænsen mellem komplekse opgaver og rutineopgaver flytte sig løbende i retning af flere og flere rutineopgaver som teknologien flytter sig.

 

Ejendomsadministration, PropTech og sympositum’22
Rul til toppen