Fedtfrysning 10

Generelle artikler & Nyheder

I et højhastighedssamfund, som vi har i dagens Danmark, er der konstant fart på. Der er ikke tid til spild-aktiviteter, og vi kæmper for at have nok timer i døgnet til at præstere på arbejde, have tid til familien, drikke kaffe med vennerne, få trænet, holde ”mig”-tid og listen fortsætter ud i det uendelige. Ikke nok med at vi skal nå alt dette, så skal det også helst fremstå, som om vi har tid og overskud til det hele, uden at vi behøver den store planlægning. I virkeligheden lever de fleste med det daglige puslespil, som en konstant reminder om, at de er bagud i forhold til alt det, de gerne vil nå. Derfor er der også begyndt at komme en kultur, hvor den enkelte forsøger at kombinere og optimere de enkelte programpunkter for at opnå størst mulige effektivitet. Dette er med til at give en smule frirum, så man faktisk kan være til stede i de enkelte aktiviteter, når det er relationer, der investeres i. Ved at optimere nogle af punkterne, kan man altså frigive noget tid et andet sted, så der er overskud til gode snakke og grin.

Træning eller fedtfrysning?

For mange er det i dag vigtigt med fysisk aktivitet. Nogle oplever at få mere energi af det, mens andre blot forsøger at holde på figuren. Den enkelte person har sin egen liste af to do’s, der skal krydses af, inden dagen er omme. For nogle vil en tur i fitness eller en løbetur være en pause fra hamsterhjulet, mens andre vil gøre det alene af pligt. For de som gør det af utilfredshed over deres krop, vil dette være et tidspunkt, man vil kunne komprimere, så man hurtigere vil opnå resultater. Hvis disse personer erstattede deres træning med en fedtfrysning eller to, vil de kunne spare en masse tid. Både i træningslokalet, men også i den energi der går tabt, når man er utilfreds over sin vægt og udseende. Hvis man fik lavet en fedtfrysning, vil man på kort tid se resultater, og derfor ikke bruge hverken tid, energi eller penge på at slæbe sin krop ned til fitness.

Fedtfrysning er en snydekode i livet

Vi ved, at vi ikke har uendelige mængder af tid på denne her jord. Så hvorfor skulle vi ikke bruge den bedst muligt? Nogle vil beskrive det at få en fedtfrysning som snyd. Man har jo ikke selv arbejdet for det, og man har ikke formået at nå alle de ting, som andre når. Men hvis livet bliver bedre af at sprænge træningen over og få en fedtfrysning i stedet, er det vel i sidste ende den rigtige beslutning. Så hvor nogle vil sige at det er snyd, vil man kunne tilføje, at en fedtfrysning nærmere er en snydekode, som frigiver tid til alt det, man hellere vil nå.

Fedtfrysning 10
Rul til toppen