Mangler du et firma til specialrengøring?

KL specialservice er et rengøringsfirma med speciale i rengøring af industri udstyr, maskiner og områder i højderne samt alle de umulige steder, andre ikke kan håndterer.

Vi kan således klarer rengøring på krafværker, produktionsvirksomheder og den ganske almindelige trappevask. Vores rengøringsteams er specialister indenfor hvert deres felt og yder altid den bedste service og kvalitet i arbejdet.

Industrirengøring hos KL specialservice

Har du et anlæg eller en fabrik som er svær at rengøre, tager du bare fat i os. Vi håndtere mange forskellige opgaver indenfor industrirengøring, med miljørigtige midler og vi bruger så kort tid som muligt, så du kan få gang i maskinerne igen.

KL specialservice har udført en bred vifte af industrirengøringsopgaver, af tanke, siloer, kedeludstyr, tungt industriudstyr og produktionsvirksomheder. Vi gør rent i højderne, spuler og finder alle de trælse og svært tilgænge steder i din virksomhed og får dem rengjort.

Har du brug for industrirengøring efter vand eller brandskader, er det os du skal hive fat i. Vi har udstyret til at få rengjort alt, effektivt og hurtigt.

Specialrengøring – når almindelig rengøring bare ikke er nok

Hos KL specialservice udfører vi specialrengøring i højderne, på kraft-varme værker og andre special virksomheder. Har I brug for en hovedrengøring, er vi klar til at tage opgaven og udfører den til UG. Vi laver specialrengøring for både erhverv og industrien. Kan et almindeligt rengøringsfirma ikke klarer opgaven, så kan vi!

Hos KL specialservice har vi mange erfarne medarbejdere som bidrager til løsningen af din og andres opgaver. Vi arbejder med miljøvenlige produkter og rydder altid op efter os, så I kan komme videre med dagens opgaver.

Erhvervsrengøring og ejendomsservice

Udover vores specialrengøring og tunge industrirengøring, udfører vi selvfølgelig også almindelig erhvervsrengøring. Det dækker over flere slags opgaver, som daglig rengøring, periodisk rengøring, vinduespolering, facadevask og grafittirens. Har du brug for en blanding af opgaver, finder vi ud af det sammen.

I vores ejendomsservice tager vi os af både bygninger og grønne arealer og sørger for de altid ser flotte ud. Har du en industrivirksomhed kan det fint kombineres med special- eller industri-rengøring. Vi laver sammen en plan for, hvilke services der vil passe til din virksomhed.

I vores ejendomsservice tager vi os af skader, trappevask, udenomsarealer, højtryksspuling af brønde og rør samt slamsugning når rør eller kloakken stopper til.

Kontakt KL specialservice og få en snak med os om det dit firma har brug for af rengøringsløsninger. Om det er specialrengøring, industrirengøring eller blot erhvervsrengøring står vi klar til at hjælpe jer til en renere arbejdsplads og hverdag. Kontakt os på Tlf.: +45 70 12 00 26 eller e-mail: Info@klspecialservice.dk – vi ser frem til at høre fra jer og snakke om jeres opgaver.

 

Mangler du et firma til specialrengøring?
Rul til toppen