Flotte tryksager til alle

Efter seneste corona nedlukning kan det for flere virksomheder være nødvendigt lige at give markedsføringsplanen et ekstra tjek og få sat turbo på indsatsen for at motivere kundegruppen til køb igen.

 

Flyers og løsblade kan bruges i markedsføringen som et effektivt redskab på messer, i webshopper eller butikker hvor de vedlægges ved kundernes ordrer.

 

Disse kan jævnligt opdateres med promotions, rabatter og events der ønskes at gøre opmærksom på.

 

Personliggør dine tryksager for at styrke jeres brand og synlighed på markedet. Kunderne vil ofte have fat i og se en brochure eller flyer flere gange end de ser en online annonce. Et katalog bliver ofte gemt til reference senere og en rabatkupon eller event notits bliver hængt på opslagstavlen eller køleskabet hvor det ses flere gange dagligt.

 

Økonomisk er der også mange fordele ved at benytte sig af flyers mm. som marketingmateriale. Det er ikke nødvendigt at vedligeholde et evt. abonnement for at benytte dem og rækkevidden kan være mindst lige så stor som ved en online kampagne.

 

Brochurer og flyers er et sælgende og klassisk markedsføringsredskab. Med et gennemtænkt layout, flotte billeder og en skarp tekst der præsentere virksomhedens produkter og services på bedste måde er det er stærkt redskab til at fremme kundernes kendskab til virksomheden. Nøje udvalgte billeder og tekst kan være med til at styrke kendskab og troværdighed overfor produkterne der repræsenteres.

 

Sørg for at kvaliteten på dine tryksager er i orden. Både papirkvalitet, layout, tekst og farver spiller i en rolle i forhold til om kunden smider din flyer/tryksag ud eller gemmer den til senere brug.

 

Mød modtageren i øjenhøjde og beskriv varerne på en måde så det matcher til målgruppen der markedsføres til. Med en brochure der er veltilrettelagt og målrettet er det muligt at opdyrke nye kundesegmenter på f.eks. messer, markeder eller andre events hvor virksomheden deltager.

 

Overvej altid at tilføje en rabatkupon, konkurrence eller andet til brochurer der kan motivere kunden til at gemme din tryksag og besøge jeres butik eller webshop igen.

 

Inden bestilling kan du overveje om i skal bestille i bulk så prisen bliver lavere eller evt. lave aftale med trykkeriet om flere mindre og tilrettede batch af samme tryksag. Derved kan kampagner, tilbud og udbud tilrettes efter sæson og nuværende sortiment. I kan på denne måde føles helt friske og trendy for jeres kunder der ser at I følger med i udviklingen på markedet og hele tiden har noget nyt og spændende at tilbyde dem.

 

 

 

 

 

 

Flotte tryksager til alle
Rul til toppen