Tag til Kreta og oplev den græske kultur

Den græske ø er med god grund en af danskernes foretrukne feriedestinationer. Om du tager afsted som børnefamilie, i en vennegruppe eller med kæresten under armen, er Kreta et sted, der kan give dig uforglemmelige ferieminder, fred og ro til afslapning og en masse oplevelser. Der findes mange forskellige rejser til Kreta, hvorfor du kan blive lidt klogere på øen ved at læse videre i denne artikel.

Smukke strande og fremragende naturoplevelser

Hvis du besøger Kreta, vil du hurtigt blive vild med de dejlige sandstrande og det klare og rolige hav. Mange af strandene er børnevenlige, og du skal derfor ikke bekymre dig om høje vandstande, hvis du har børn med på rejsen. Hvis du er nær den sydlige kyst, er det værd at tage et smut forbi Elafonissi, hvor du får en fornemmelse af en ægte bounty strand. Sandet har lyserøde nuancer, som er et smuk billede for øjet. Når det gælder storslåede naturoplevelser, er det svært at komme udenom Lassithi højsletten, hvor du får et storslået blik udover frodige bjergsider. Derudover kan du lægge vejen forbi Kournas søen, hvor du kan være heldig at se smukke fisk og krabber i vandkanten eller tage en dukkert i det kølige søvand.

En ø, der emmer af historie

Foruden øens smukke ydre gemmer der sig en spændende historie, som du kan fordybe dig i. Besøg Knossos paladset og bliv hevet tusindvis af år tilbage. Det er en forbløffende måde at vende blikket tilbage og blive mindet om fortidens begivenheder. Hvis du er interesseret i at lære mere om denne tid, har du mulighed for at besøge det arkæologiske museum og dykke dybere ned i den spændende historie om antikkens Grækenland. Når du så træder tilbage til nutiden, kan du udforske det nuværende Kreta ved at besøge en græsk vingård eller en autentisk olivenmølle.

Tag til Kreta og oplev den græske kultur
Rul til toppen