Hold din kloak sund og ren

Det er vigtigt, at du altid holder din kloak ren. På den måde kan vandet nemt passere i rørene, hvorved du undgår, at kloakken bliver ildelugtende. Når du sørger for at holde kloak ren, er der også mindre sandsynlighed for at den bliver enten tilstoppet eller får en decideret skade. Derfor er det en god idé at afsætte tid til en ugentlig rengøring af din kloak.

Hvis din kloak begynder at lugte

Hvis du oplever, at din kloak begynder at lugte, er der heldigvis råd for sagen. Først og fremmest kan det skyldes, at dine vandlåse er blevet suget tomme. Det vil oftest ske, hvis en vandlås ikke er blevet brugt i lang tid. Det kan også skyldes, at der har været skybrud. Det tømmer nemlig mange vandlåse.

Heldigvis er løsningen på dette problem ret ligetil. Du skal blot lade vand løbe igennem dit afløb. På den måde bliver vandlåsene fyldt op igen.

Dine vandlåse kan også være tilstoppet

Hvis det ikke er tilstrækkeligt at lade vandet løbe igennem afløbet, kan det i stedet være, at afløbet er blevet tilstoppet. Det kan blive på grund af blandt andet hår, sæberester eller anden form for snavs.

Hvis du gerne vil minimere risikoen for, at disse elementer kommer ned i dit afløb, bør du montere en rist over afløbet. Derudover er løsningen at få renset din vandlås. Det skulle meget gerne fjerne den grimme lugt.

Hvis du ikke selv kan løse problemet

Hvis dit afløb bliver tilstoppet, eller hvis det begynder at lugte, kan du muligvis ikke selv fikse problemet.  Han eller hun kan hjælpe dig med kloakproblemerne.

Det er forskelligt fra gang til gang, hvad der har forårsaget problemet. Men uanset hvad finder en løsning. Nogle gange er det blot en kloakrensning, der skal til. Andre gange er det nødvendigt med en udskiftning af kloakledningerne i huset.

Få hjælp døgnet rundt

Oftest kommer kloakproblemer på et ubelejligt tidspunkt. Men du behøves ikke fortvivle. Du kan nemlig få hjælp til din kloak døgnet rundt. Det skyldes, at der findes flere kloakmestre, der har døgnåbent. På den måde kan du hurtigt få en kloak, der fungerer optimalt igen.

Hvis du leder efter en kompetent, der kan rykke hurtigt ud, finder du en på https://akutkloakservice.dk/.

Hold din kloak sund og ren
Rul til toppen