Lad Ascot Køreskole hjælpe hurtigt ud på landevejen

De fleste teenagere ser frem til dagen, hvor de kan posere med deres nyerhvervede kørekort til personbil, og lad hele deres digitale sociale netværk vide det. Og de fleste vil da også medgive, at det bestemt er en stor dag, og at et kørekort til personbil er lig med en ny slags frihed.

Men inden denne mindeværdige dag oprinder, går der som bekendt et forløb forud, hvor kørekortaspiranten først skal lære at finde koblingspunkt og huske at orientere sig over skulderen inden han eller hun svinger kareten. Hvilken slags forløb man får frem mod sin teori- og køreprøve, afhænger selvsagt i høj grad af, hvilken køreskole man vælger til opgaven.

Her kommer Ascot Køreskole imidlertid ind i billedet. Køreskolen, der har til huse i de tre jyske byer Hjørring, Aalborg og Aarhus bryster sig af at have mere end ti års erfaring med at undervise mennesker i at køre bil og hjælpe dem på vej mod at sikre sig et kørekort til personbil. Herudover kan man også tage trailerkort hos Ascot Køreskole, samt generhverve et frakendt kørekort.

Som det gælder hos mange mennesker i disse tider, og navnlig blandt de unge, er bæredygtighed og klimabevidsthed stort set altid præsent, i forbindelse med enhver beslutning. At tage kørekort indebærer naturligvis, at man skal køre rundt i en bil, men her garanterer Ascot Køreskole, at man ikke behøver at trækkes med en dårlig samvittighed på den konto. Bilerne, der bliver undervist i, er nemlig miljømæssigt fornuftige. Og det uden at være kedelige at køre i, vel at mærke.

Hos Ascot Køreskole kan man, når man ønsker et kørekort til personbil, vælge mellem to forskellige forløb på din vej dertil. Er man utålmodig, eller har man måske ligefrem noget forhåndsviden eller en smule erfaring med at sidde bag et rat, har man mulighed for at vælge Hurtigpakken. Dette forløb eksekveres på kun seks uger, og er altså en hurtig vej til teori- og køreprøve.

Alternativt kan man vælge Guldpakken, som godt nok er et længerevarende forløb end Hurtigpakken, men har den åbenlyse fordel, at undervisningen foregår uden for normal studietid. Det er altså et oplagt valg til dem, der har et studium at passe ved siden af kørekortundervisningen.

Når man tager kørekort til personbil hos Ascot Køreskole, kan man aftale med sin kørelærer, at han eller hun kommer og samler én op, dér hvor man befinder sig, når det er tid til en kørelektion. Det er eksempelvis ofte kærkomment, når man befinder sig på sin skole, sit arbejde eller blot derhjemme.

Endeligt er der mulighed for at optage er særdeles fordelagtigt lån, hvis det kniber med finanserne i forbindelse med betaling af et kørekort-forløb. Et lån, fuldstændigt uden renter, og et lån, der kun kommer med et oprettelsesgebyr, som eneste omkostning.

Lad Ascot Køreskole hjælpe hurtigt ud på landevejen
Rul til toppen