Mal på sten: en hyggelig sommeraktivitet

Når sommerferien er i fuld gang, og solen skinner fra en skyfri himmel, kan det være svært at finde på noget at lave. Hvis du gerne vil have lidt kreativitet ind i din sommer, så prøv stenmaling! At male sten er en hyggelig aktivitet for hele familien, der kan udføres hvor som helst – ude eller inde.

En perfekt sommer aktivitet hjemme eller i sommerhuset

At male sten er en hyggelig sommeraktivitet, der giver et smukt resultat. Gå en tur på stranden og saml sten, tag dem med hjem (eller hjem til sommerhuset) og mal dem med akrylmaling. Hvis vejret er godt, kan I sidde udenfor og male, alternativt er det også et fint indendørs projekt til en regnvejrsdag. Der er ingen grænser for, hvad I kan male på stenene – et ferieminde, et citat eller bare et fint mønster måske?

Kom i gang med at male sten

For at komme i gang skal du samle nogle sten. Dette kan gøres på stranden, men det er også muligt at finde sten i naturen eller blandt havesten. Når du har fundet dine sten, så er det tid til at komme i gang med at male. Du kan bruge akrylmaling eller poscatuscher til at dekorere stenene. Hvis du vil have en glat overflade, kan det anbefales at bruge akrylmaling.

Lad stenene dekorere i haven eller hjemmet

Når din sten er malet, så er det tid til at lade malingen tørre. Herefter kan du bruge stenene til pynt i haven eller have dem stående indendørs som en hyggelig reminder om din kreative sommer. Hvis jeres smukke sten skal ligge udendørs, kan det være en god idé at give dem en vandfast klar lak; så holder de sig pæne længere og er nemmere at holde rene. Lak er mest nødvendigt, hvis du har tegnet på stenene med tusch.

Mal på sten: en hyggelig sommeraktivitet
Rul til toppen