Ny helsekost webshop med lager i Randers

I April 2021 slog BeeOrganic dørene op for en ny helsekost butik, i hvertfald dørene ude på lageret. Det er nemlig ikke en fysisk butik, som man kan besøge. Det er en landsdækkende netbutik med lager i det nordlige Randers. På kort tid har de formået, at nå ud til et bredt publikum i hele Danmark. BeeOrganic er på vej til at blive et anerkendt brand, og det er med god grund.

De sælger ikke multivitamin piller eller andre traditionelle kosttilskud produkter. De specialiserer sig i råhonning, gele royal, propolis, ginseng og fiskeolie. Vi er mere ude i feltet naturmedicin og superfood som henvender sig til en speciel målgruppe, som interesserer sig for biprodukter og apiterapi. Det er en kosttilskud form som koster lidt mere, men efter sigende skulle være meget effektiv til at styrke immunforsvaret og udskille de frie radikaler fra kroppen. Propolis er ikke så udbredt i Danmark og ifølge ejerne Guler og Ertugrul Gultekin er det en overset og stærkt undervurderet kosttilskud form, som fortjener mere opmærksomhed.

På deres hjemmeside er der en fin beskrivelse af Propolis, hvad det er godt for og historien bag. Der er inspirerende læsning, hvad enten du vil gøre dig klogere på propolis, rå honning eller gele royal. Har du en interesse for biprodukter, er BeeOrganic absolut et besøg værd. Den slags specialiserede butikker er altid spændende, da de typisk har fokus på færre produkter – og med andre ord ”kvalitet fremfor kvantitet”. Det bliver også understreget, at der ikke er tusindvis af varenumre, men at de sælger meget færre produkter med stort internt kendskab. Ejerkredsen er endda i apoteker branchen, så det lader til at der er styr på sagerne, hvis man vil have rådgivning med på vejen.

Der findes en masse sunde opskrifter, hvis man vil begrænse sukker forbruget derhjemme. Der er nemlig gode kage alternativer med honning og propolis. Der bliver understreget, at vi er vane mennesker og man bliver skubbet til at tænke lidt ud af boksen – lidt lige som en personlig ernærings coach. Vi bliver ikke hvad vi spiser. Vi er hvad vi spiser. Vores spisevaner bliver arvet gennem generationer og vi foretager småændringer gradvist. BeeOrganic er mere radikale i deres tilgang til sund livsstil. Alt som er godt og eksklusivt, koster selvfølgelig lidt mere end normalt. For eksempel kan du få en bøtte råhonning med gele royal og propolis tilsat, for omkring 210 kr. Der er et stort spring fra 25 kroner i forhold til supermarkedet. Forskellen ligger i, at produktet fra Beeorganic ikke er bearbejdet eller tilsat andre tilsætningsstoffer. Det vil ændre dit syn på biprodukter. Det er absolut et besøg værd. Om ikke andet gøre sig klog på propolis’ effekter og biens naturgang. Inspirerende.

Udover naturligt kosttilskud, tilbyder de også naturlige shampoobarer og creme produkter. Disse produkter er også 100% naturlige og økologiske. Selv emballagen er genbrugsplast, og samtlige produkter er bæredygtige og ikke testet på dyr, garanterer indehaverne.

Overvejer du at prøve deres fantastiske produkter, kan du besøge deres shop her.

Ny helsekost webshop med lager i Randers
Rul til toppen