Ny krea-webshop gør det nemt, billigt og hyggeligt

Under corona så vi mange nye webshops starte op, og specielt i krea-branchen såsom garn, perler, tuscher mm. så vi mange shops poppe op.

Nu tager en ny webshop kampen op på markedet, og det er med en helt klar og tydelig strategi: Det skal være billigere, mere simpelt og maksimalt hyggeligt.

Fra Sygeplejerske til Hama Perler

Stifteren af shoppen, Karina, er uddannet sygeplejerske og har i flere år arbejdet i sundhedsvæsenet. Nu skulle der ske noget andet og da Karina altid har været meget kreativt anlagt, gav det mening at kaste sig ud i et webshop eventyr.

Shoppen hedder Undermyroof.dk og tilbyder lige nu produkter i kategorier som Hama Perler, Posca Tusser, farver, maling og tilbehør og meget mere.

Om strategien fortæller Karina:

“Fra start har vi haft en klart ønske om at kunden skal føle det er både nemt og billigt at handle hos os. Derudover er det vigtigt at de får en hyggelig følelse når de handler. Den hyggelige følelse prøver vi at få frem både på shoppen, men også i vores indpakning når vi sender pakkerne.”

Undermyroof.dk blev starter i december 2021 og er allerede nu kommet godt i gang. Med over femten 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot tyder det da også på at folk er glade for at handle i shoppen.

Karina åbner en smule op for nogle af hemmelighederne i det nye virksomheds eventyr. Her siger hun:

“Det er klart at vi har en fordel ifht. mange andre opstarts, da min mand arbejder med digital marketing og sidder til dagligt også og opsætter og koder webshops. Derfor har vi også få faste udgifter, og har ikke taget nogen former for lån for at komme igang. Vi har med andre ord tiden på vores side, og kan vækste i et tempo uden vi bliver presset af økonomien.”

Fremtiden

Om fremtiden fortæller Karina, at målet naturligvis er at øge omsætningen ved at give endnu flere kunder en god oplevelse og masser af inspirerende krea produkter.

Karina lægger da heller ikke skjul på, at hun naturligvis ønsker at tilføje mange flere produktkategorier på shoppen, så de tilbyder et bredere produktsortiment til deres kunder.

Udfordringen lige nu er dog, at Undermyroof.dk har lager i deres hjem, hvilke gøre udvidelsesplanerne en smule begrænsede. Der mener Karina dog, at hun snildt for løst.

Spørger vi ind til hvilke produkter de næste på hylderne kunne være er hun en smule tilbageholdende, men åbner dog op for, at både udendørs-legetøj til hjemme pools samt blomsterfrø er på tegnebrættet. Det bliver spændende at følge Undermyroof.dk i fremtiden.

Ny krea-webshop gør det nemt, billigt og hyggeligt
Rul til toppen