Spar penge på madbudgettet – 5 utraditionelle tips alle kan gøre

Krisen kradser og fødevarepriserne eksploderer fra krigen i Ukraine og alt mulig andet. Så hvad gør du, hvis du er en fattig studerende eller på kontanthjælp eller bare ikke har ret mange penge?

 

Du skal selvfølgelig lægge et budget og læse tilbudsaviser. Det er gode fornuftige råd som alle bør gøre, men hvad nu hvis det alligevel ikke er nok og du ikke synes det giver dig tilstrækkelig gode rabatter? Eller at du er vant til at spise godt og det vil du gerne fortsætte med?

 

Her får du nogle utraditionelle råd til at spare penge på madbugettet som du nok ikke lige havde forestillet dig, men hvor du kan spare rigtig mange penge og alligevel spise godt.

 

Gå på datovarejagt i hos de rige

 

Datovarer er fødevarer der er ved at udløbe og du kender dem nok, der hvor de ligger hulter til bulter i supermarkedet. Men lad os være ærlige, normalt er der ikke ret meget at komme efter, for hvis der er noget spændende bliver det hurtig nappet.

 

Nå, men det er da derfor du skal gå i Irma i stedet for og gerne til en Irma der ligger et sted hvor folk har gode indkomster.

 

Der gidder de normale kunder nemlig ikke gå efter datovarer, så sandsynligheden for de bliver liggende er meget større. Hvem sagde vagtelæg til 5kr?

 

Prøv en billig måltidskasse

 

Måltidskasser er ikke billige, men det kan de blive hvis du udnytter de gode tilbud der er til nye kunder. Her kan du normalt spare rigtig mange penge på din første bestilling som typisk er en uge eller to uger.

 

Men efter det skal du så betale fuld pris, men så er det jo heldigt at der findes en masse andre måltidskasser som du kan prøve og som også har gode tilbud. Smart ikke? På den måde kan du blive ved i ret lang tid inden du har været igennem alle udbyderne.

 

Brug en oversigt over alle måltidskasser til at se hvad der er af muligheder og så tag dem fra en ende af. Der er nok til et par måneder, mindst!

 

Lær at spise havregryn med Youtube

 

Det sidste tip er at blive glad for havregryn for det er billigt. Men du skal ikke bare begynde at spise havregrød hvert måltid, nej selvfølgelig ikke, men vidste du at du kan lave utrolig mange retter med havregryn? Du kan meget nemt lave sunde snacks, kager, pandekager og alt mulig andet og det er sundt og virkelig billigt.

 

På Youtube er der flere kanaler der kun beskæftiger sig med havregryn eller “oats” som de hedder på engelsk. Tilmeld dig en af dem og se hvilke fremragende tilbud du kan få.

 

Det var 3 utraditionelle tips til at spare penge på maden. Håber det dur!

Spar penge på madbudgettet – 5 utraditionelle tips alle kan gøre
Rul til toppen