Ønsker du at træne dit golfspil hjemme i haven?

Vi har haft nogle år i Danmark, og hele verden, som har været præget af COVID. Dette har sat restriktioner for danskernes bevægelsesfrihed og samtidig tvunget os til at ændre vores adfærd. Vi har gennem denne periode set efter alternativer til det, som vi normalt brugte i sociale sammenhænge. En af de ting som man har set ændret, er blandt andet golfen. Derfor har X3Mgolf, som normalt leverer professionelt golfbaneudstyr til de fleste danske golfbaner, oplevet en stigning i efterspørgslen på muligheden for at kunne anlægge sin egen putting green i privaten. Og det er faktisk sådan, at det er muligt at få anlagt sin egen putting green, som er robust mod det danske klima.

Der er endda mulighed for at man kan gøre det selv, eller også kan du selvfølgelig få hjælp til at få den anlagt.

Har du hænderne skruet godt på?

Hvis du er en af de mennesker, som har hænderne skruet helt rigtigt på, så kan du med fordel selv få anlagt din putting green. Der er mange forskellige muligheder, når man skal udvælge den putting green man gerne vil have i sin have. Bare fordi man vælger et gør det selv sæt, er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan få det tilpasset sin have.

Processen er meget simpel. Man udvælger den model, som passer til det areal som man har til rådighed. Derefter bestemmes det grundlag som der skal være, og så får man det bestilt. Når det bliver leveret, så kommer det som en slags puslespil med en meget udførlig guide til, hvordan dette skal samles. Så i princippet er det ikke anderledes end at skulle samle et skab fra IKEA.

Skal det klares uden du laver noget

Planering, gravning og samling er måske ikke termer som ligger godt til din person? Så er der selvfølgelig også råd for dette. Der tilbydes nemlig også en 360 graders løsning. Det betyder altså at du ikke selv skal gøre noget som helst. Der vil komme professionelle mennesker ud på din grund, og så vil de, i samråd med dig, finde den helt perfekte løsning. Når du siger god for, at det er sådan den skal være, så vil arbejdet begynde. Det vil blive anlagt på samme måde, som hvis man har fået en anlægsgartner til at lave sin have. Man skal ikke bekymre sig om ting som dræn, underlag eller planering.

Landsdækkende levering

X3Mgolf har landsdækkende levering, og det er derfor lige meget hvor du befinder dig henne i landet. Vi har at gøre med en professionel, som har levet af at levere goldudstyr i mere end 15 år, så de ved helt sikkert godt, hvordan det skal laves.

Ønsker du at træne dit golfspil hjemme i haven?
Rul til toppen