Tennisarmbånd går aldrig af mode.

Et diamant-tennisarmbånd er et tidløst smykke – perfekt til enhver lejlighed

Der er kun få smykker, der kan gøre det til enhver lejlighed, og armbånd er et af dem. Det er Kun få armbånde, der kan lave sådan en effekt, som et tennisarmbånd kan.

Når du ser tennisarmbånd, har de en charme ved sig, som de fleste armbånd ikke har. I de fleste tilfælde er det de typer smykker, der betragtes som tidløse smykker. Og det bedste af det hele er, at de kan benyttes ved enhver lejlighed.

Uanset om du skal optræde ved et bryllup eller forretningsmøde, eller veninden sammenkomster kan du bære armbåndene. En anden ting, de kan er at mixe sig sammen med næsten alle typer andre smykker. Disse smykker kan ses her viclara.

 

Navnet Tennisarmbånd.

 

En af de mest lokkende ting, du nogensinde vil vide om armbåndet først, er, hvorfor de er kendt som tennisarmbånd. Ved første øjekast vil du ikke hurtigt identificere dette armbånd som et tennisarmbånd. Udseendet har bestemt ikke noget tennislook i sig, men der er en god grund til navnet.

Det andet navn, du kan bruge til at identificere armbåndet med, er diamantarmbånd. Smykket er et tyndt stykke håndledsbeklædning med symmetriske design af diamanten. Designets symmetriske karakter er grunden til, at du kan henvise til dem som tennisarmbånd.

Navnets historie stammer fra, da en berømt tennisspiller mistede sit armbånd i en kamp ved US Open. Tennisspilleren Chris Evert spillede professionelt fra 1972 – 1989. Det navn kan du spore til de tider, hvis du vil grave dybt.

George Bedawi lavede armbåndet, og de var et unikt stykke. Spændene på armbåndet knækkede, og den faldt af under en kamp – ja, de gav professionel tennisspiller lov til at spille med armbånd på.

 

Tennisarmbånd et godt valg.

 

Hvis du ønsker at købe diamant tennis armbånd, vil du bestemt ikke fortryde dit valg. Og det bedste ved dem er, at de ikke kun er tidløse, du kan bære dem ved næsten enhver lejlighed. Smykket frembringer en anderledes appel til det, de fleste tilbyder.

 

Gaven til den du holder af.

 

Som sagt, hvis du leder efter den type gave, der vil slå din piges ben væk under sig. Det er denne, type gave, som ingen ville kunne stå for. Selvom du ikke har god smag, vil du stadig finde noget, der kan blæse ethvert sind, du kan se  tennisarmbånd her.

Når du giver hende denne gave, vil du se gløden i hendes ansigt på grund af den charme, smykket bærer med sig. Dette er en mere fuldendt gave til enhver person, som du synes fortjener det. Og det er ikke kun et armbånd, du kun kan give kæresten.

Desuden er det en alsidig gave, der har betydning og ikke kan tages fejl af, uanset hvem du giver den til. Du kan give det til din ven, kæreste, kone eller endda din søster. Hvis du køber et diamant-tennisarmbånd til nogen, vil det have betydning.

 

 

Tennisarmbånd går aldrig af mode.
Rul til toppen