Panasonic Varmepumpe Service: Sådan passer du bedst på din varmepumpe

Når du har investeret i en Panasonic varmepumpe, er det vigtigt at passe godt på den. Heldigvis er det ikke særlig svært at holde din Panasonic varmepumpe i topform! I denne artikel fortæller vi dig, hvordan du passer bedst på din Panasonic varmepumpe.

Regelmæssig varmepumpe service

Som Panasonic-ejer er det vigtigt at passe godt på din varmepumpe, så den kan køre energieffektivt og holde i mange år. Det gør du bedst med en Panasonic varmepumpe service – en regelmæssig check-up, der sikrer, at din varmepumpe virker optimalt.

En Panasonic varmepumpe service bør altid udføres af en certificeret Panasonic Pro Partner. De har den nødvendige viden og erfaring til at finde eventuelle problemer, inden de bliver store og dyre reparationer.

Det årlige serviceeftersyn er lovpligtigt

Det er lovpligtigt med et årligt serviceeftersyn for Panasonic varmepumper med over én kilo kølemiddel (hvilket 9 ud af 10 varmepumper i Danmark har). Varmepumpe service er vigtigt, hvis du vil have din Panasonic varmepumpe til at køre energieffektivt og holde i mange år. For varmepumper med mindre mængder kølemiddel er det ikke lovpligtigt, men det anbefales stadig på det kraftigste at få et eftersyn med jævne mellemrum.

Panasonic varmepumpe service: Sådan foregår det

Et Panasonic varmepumpe service-eftersyn tager typisk ikke mere end en time, og du kan selv bestemme, hvilket tidspunkt på dagen det passer dig bedst. Varmepumpe servicemedarbejderen kommer hjem til dig, og gennemgår varmepumpens indendørs og udendørs del. Varmepumpens dele bliver rengjort og efterset, så problemer kan opdages tidligt og udbedres, inden de det kræver en større reparation.

Spar penge og forlæng varmepumpens levetid

Der er ikke ret meget, du selv behøver at gøre, for at passe på din varmepumpe; du kan fjerne blade fra den udendørs del og rense filteret på den indendørs del. Varmepumpeservice er med til at optimere både levetiden, driften, effektiviteten, økonomien og dit indeklima – så regelmæssig service er alle pengene værd!

Panasonic Varmepumpe Service: Sådan passer du bedst på din varmepumpe
Rul til toppen