Sådan lykkedes du med din familiesammenføring

Vil du gerne have din familie hentet til Danmark? Så skal du undersøge mulighederne for familiesammenføring. I denne artikel bliver du lidt klogere på hvordan du skaber en succesfuld familiesammenføring og hvordan du eventuelt forbereder dig på alt dette.

Anskaf en advokat på immigrationsområdet

Hvis du gerne vil benytte dig af ordningen for familiesammenføring, så er det også vigtigt at tage fat i en advokat lige med det samme. Sådan en advokat kan meget bedre vejlede dig i din unikke situation og fortælle dig, hvordan du skal forholde dig til denne ordning.

Det er meget vigtigt at du ikke prøver at klare det hele selv, da det trods alt er et meget forvirrende lovområde, som du er på vej ind på. Loven kan generelt være meget forvirrende for almindelige mennesker at forstå. Og det er blandt andet derfor, at det tager så lang tid før man bliver uddannet advokat.

Derudover er det også vigtigt, at du finder frem til en advokat på lige netop immigrationsområdet. Loven er et meget bredt felt og derfor er det også meget normalt, at man som advokat uddanner sig inden for nogle bestemte lovområder. Og her kan du altså finde nogle advokater, som specifikt har rettet fokus mod integrationsloven. Det er netop disse advokater som er bedst i stand til at hjælpe dig. Ofte ville de også have mange års erfaringer med familiesammenføring og kan dermed vejlede dig bedst muligt.

Forbered dig i god tid

Hvis du gerne vil have familiesammenføring med din familie og hentet dem alle til Danmark, så er det også noget du skal forberede dig på i god tid. En ting er pengene som du skal have skrabet sammen. Det kan være ret så dyrt at sørge for familiesammenføring og advokaten koster naturligvis også en hel del. Det er derfor vigtigt at du undersøger disse priser i meget god tid og sørger for at spare mange penge til side.

Du kan tage en snak med din advokat og høre dem ad, hvor meget de forlanger at få for deres services. Nogle gange kan der også være prisforskelle mellem de enkelte advokater. Det er også en god idé at undersøge hvorvidt du kan få en afdragsordning ved dine advokat. Det kan også lade sig gøre og det kan dermed blive lidt mere økonomisk overskueligt for dig.

Du må også bestræbe dig på, at det kan være lidt svært for din familie at falde til plads i Danmark. Det er vigtigt at du er klar til at lægge energien i at hjælpe dem.

Sådan lykkedes du med din familiesammenføring
Rul til toppen