Skal dine kunder se dig igennem rene ruder?

Alle virksomheder kan få gavn af en professionel vinduespudser. Der er selvfølgelig forskel på hvor tit du skal have pudset, om du har en butik på strøget i København eller en fabriksbygning på den sydlige del af amager. Men både medarbejdere og kunder vil belønne virksomheden hvis de kan se igennem rene ruder.

Vinduespudsning giver flere kunder og gladere medarbejdere

Et butiksvindue anvendes i de fleste tilfælde til repræsentation af virksomheden ud mod gaden. Virksomheden præsenterer sine varer og byder kunden indenfor. Rene ruder er derfor essentielt når man har butik, og det er uanset om du ligger på det travle strøg i København eller i et lukket butikscenter. Vind, regn, forurening og forhåbentlig kundernes næser når de kigger interesseret på jeres udstillede varer, sætter sine spor på butikkens ruder.

Selvom jeres vinduer ikke er butiksruder og ikke bruges til udstilling, så betyder det alligevel noget for både kunder og medarbejdere at ruderne er rene. Kunderne vil måske tænke at virksomheden måske ikke har styr på de helt basale ting, hvis ruderne er meget beskidte. Og undersøgelser viser at medarbejderne bliver mere produktive når de kan se ud af rene ruder.

Hvor tit skal man have pudset?

Det afhænger selvfølgelig af hvor udsatte ruderne er om de skal pudses hver dag, hver uge eller måske blot en gang om måneden eller hvert kvartal. Det har også indflydelse hvilke varer det er man udstiller. Fx en smykkebutik vil nok gerne have sikre sig meget flotte ruder hvor kunderne ikke er i tvivl om smykkernes kvalitet og smukke finish – det kan være at de vælger at få besøg af vinduespudseren hver eller hver anden dag.

Hvor et supermarked måske er knap så fikseret på helt rene ruder og kan nøjes med en vinduespudsning en gang om ugen.

Hvis en kontorbygning med glasfacade ud mod havnen er virksomhedens ansigt udadtil, så vil man måske gerne ofre en vinduesvask eller vinduespudsning en gang om måneden, hvor kontoret i et villakvarter med meget lidt trafik måske kan nøjes med at få pudset vinduer en gang hvert kvartal.

Vinduespudsning eller vinduesvask?

Flere og flere vinduespudsere investerer i et vaskeanlæg. Tornado Polering har i flere år anvendt en Aqua Clean teknologi hvor der anvendes helt rent vand, der uden sæbe eller andre kemikalier kan vaske ruderne helt rene.

Det er ikke bare godt for miljøet, det er også godt for virksomhedens pengepung, da det kan være lidt af en udskrivning at få pudset store glasfacader med traditionel vinduespudsning. Med Aqua Clean teknologi kan Tornado Polering vaske virksomhedens glasfacader meget billigere i helt op til 24 meters højde.

Vores dygtige vinduespudsere kan dog stadig deres håndværk og mange af vores kunder med især butiksruder er rigtigt glade for at få pudset deres vinduer af en professionel.

Vinduespudsning i hele Storkøbenhavn

Uanset om din virksomhed ligger på Amager, på Nørrebro, Østerbro, Vesterbro eller i København City, så kan erhvervspudseren Københavns vinduespudser Tornado Polering ApS klare jeres vinduer eller glaspartier. Tornado Polering har mange års erfaring og en solid liste af tilfredse kunder. Kvaliteten skinner igennem!

Skal dine kunder se dig igennem rene ruder?
Rul til toppen