Stranden i Sunny Beach

Hvis du er på udkig efter den ultimative stranddestination, hvor du kan slappe af, nyde solen og have det sjovt i nattelivet, så behøver du ikke lede længere end Sunny Beach i Bulgarien. Det ligger i navnet ”Sunny Beach” at stranden er i verdensklasse. Forestil dig dette: en 6 kilometer lang strand, hvor det gyldne sand møder det krystalklare vand. 

I dette indlæg vil vi i detaljer beskrive livet på og omkring stranden i Sunny Beach, så du har en klar idé om hvad du kan forvente dig af en ferie hertil.

Det er vigtigt at forstå at Sunny Beach er ikke bare en solrig strand, som der ligger i navnet. Dette er et sted fyldt med ungdommelig energi og festlig stemning. Det er det perfekte rejsemål for unge, der elsker fester, sol og sjov.

Beach Party Sunny Beach

Sunny Beach er kendt som Bulgariens festhovedstad, ja hvis ikke hele Europas, og stranden spiller en helt afgørende rolle i nattelivet her, da det meste af nattelivet nemlig er centreret omkring stranden. Det betyder, at når solen går ned, så forvandles stranden med de utallige beach barer og Beach Clubs til en slags kæmpe beach party, som man ellers kun ser på film.

 

Vandsportsaktiviteter i Sunny Beach

Er du en adrenalinjunkie, så har Sunny Beachs 6 kilometer lange strand mere at byde på end blot fest. Her kan du nemlig også i dagtimerne prøve diverse vandsportsaktiviteter som jetski, windsurfing og paragliding. Uanset om du er en erfaren professionel eller en nybegynder, så er der en lang række forskellige muligheder for at få pulsen lidt op på ferien

 

Beach games i Sunny Beach 

Hvis du har et konkurrencegen i dig, og gerne vil dyste lidt med dine medrejsende på ferien, så finder du beachvolleybaner og områder til strandfodbold. Mexo Bar, som er en populær strandbar i centrum af Sunny Beach tilbyder lån af beach volleyballs og adgang til deres egen private bane.

 

Afslapning ved stranden

Selvom Sunny Beach er i særdeleshed kendt for sit festmiljø, som udspiller sig på og omkring stranden. Men det er samtidig gså et sted, hvor du virkelig kan genoplade batterierne. Så glem ikke at medbringe et strandhåndklæde på ferien, så du kan smide dig på stranden under solen og lytte til de rolige bølgeskvulp, der skylles ind på kysten. Den lange strand betyder, at der altid er et roligt sted at slappe af, om det er på en af de mange liggestole eller på håndklædet. 

 

Mad og drikke på stranden

Er du sulten eller tørstig? Så er strandpromenaden fyldt med eksklusive strandbarer og restauranter på rad og række, der serverer lækre cocktails, lokale drikkevarer og velsmagende snacks. Glem ikke at prøve nogle af de bulgarske specialiteter – du vil ikke fortryde det, og det er oftest synonymt med value for money. For at nævne nogle få anbefalelsesværdige steder på stranden, så kan her nævnes f.eks. Viking Beach Beach, Mexo Bar eller Palm Beach.

 

Sikkerhed på stranden i Sunny Beach

I Sunny Beach tages sikkerheden på stranden meget alvorligt, og derfor altid et stort antal livreddere tilstede, som bevogter stranden nøje. I aftentimerne er der også vagter udstationeret på selve stranden, men vi anbefaler dog alligevel ikke at man går helt ned ned på stranden alene om aftenen/natten. 

 

Sunny Beach 6 kilometer lange strand byder på alt, hvad man som ung rejsende ønsker sig på ferien. Uanset om du er til at feste hele natten, prøve vandsport eller bare slappe af på stranden, så har denne finder du det hele her. Så pak badetøjet, husk solcremen og det gode humør, og gør dig klar til at skabe din egen Sunny Beach legende. 

 

Stranden i Sunny Beach
Rul til toppen