Ved du at man kan få en forsikringsgodkendt privatalarm uden abonnement?

Der er gode grunde til at have en privatalarm i hjemmet og det behøver bestemt ikke at være besværligt eller dyrt. Det er endda muligt at finde en forsikringsgodkendt privatalarm uden abonnement. Og det er ikke kun sikkerheden udenfor din hoveddør der bliver muligt. Med en af de smarte og populære privatalarmer kan du tilvælge funktioner som røg- og gasalarm, oversvømmelsesalarm eller overfaldsalarm og alt sammen noget du kan styre, kontrollere og have et øje med via din telefon. Nemmere bliver det ikke at sørge for en øget sikkerhed i hjemmet.

En alarm har stor betydning i en forsikringssag

Skulle uheldet være ude, at du har haft ubudne gæster i hjemmet mens du ikke var hjemme, så skal du have fat i din forsikring for at få erstattet dine tab og eventuelle skader. I den forbindelse, er det mere eller mindre essentielt, at du har haft installeret en privatalarm. Det er i hvert tilfælde et krav hos mange forsikringsselskaber, hvis du har større værdier i hjemmet, som du ønsker at have forsikret tilstrækkeligt. At få installeret en privatalarm er derfor en ekstremt god investering, hvis du gerne vil øge sikkerheden i dit hjem og samtidig have en forsikring der dækker eventuelle skader og mangler efter indbrud.

En privatalarm giver dig mere ro til at gå ud af døren

Der er er ikke noget værre, end at forestille sig hvordan der eventuelt kan komme indbrudstyve eller andre ubudne gæster på din ejendom eller i dit hus når du ikke selv er hjemme. Derfor kan du med en privatalarm ikke blot øge sikkerheden, men også øge den ro det kan give, når du ikke er hjemme. Så kan du trygt læne dig tilbage og ordne alle de ting du skal, uden at bekymre dig om din hjem i mellemtiden. Med en privatalarm, så er du helt sikker på, at du vil blive opmærksom på hvis der skulle komme gæster på din matrikel og agere derefter.

Det er ikke kun alarmen der holder indbrudstyvene på afstand

Ifølge det kriminalpræventive råd, så er det ikke kun alarmen der kan gøre en forskel for om indbrudstyven. Det der menes at være absolut mest effektivt er, hvis indbrudstyven skal bruge lang tid på at trænge ind i dit hus. Derfor kan du sammen med en privatalarm sikre, at døre, vinduer og låse er tilstrækkeligt indbrudssikre. Denne opgave kan du eventuelt få hjælp til at blive klogere på, ved hjælp af en autoriseret låsesmed, der kender til alt hvad du skal vide på lige præcis dette område.

Ved du at man kan få en forsikringsgodkendt privatalarm uden abonnement?
Rul til toppen