5 fordele ved strømpeforing

Det lyder måske lidt sært at skulle sætte en strømpe på sine afløb, men det er bestemt en fordel, hvis du gerne vil vedligeholde dine gamle kloakledninger, faldstammer og afløb, uden at skulle hen og renovere det hele på en gang. Det giver altså en lidt længere levetid, end hvis du ikke foretog nogen anden løsning. Det kan selv anvendes på den del at kloak og afløbssystemet som har revner eller huller. Det er en opgave der skal udføres at din lokale kloakmester således at det hele udføres efter forskrifterne. Sammenlignet med udskiftning af hele det trætte rørsystem, så er strømpeforing en sikker, effektiv og billig løsning, hvor du her sikrer den rette understøttelse af kloakken og dine rør, helt uden at der skal graves op nogle steder.

Strømpeforing er den billige løsning

Sammenlignet med at undlade at foretage nogle indtag på dine kloaksystemer eller at skulle have udskiftet det hele af en kloakmester, så er strømpeforing en meget billig løsning som understøtter og forlænger levetiden på dine kloaksystemer.

Inspektion af dine rør

Når der strømpefores, så er der den store fordel, at det hele forberedes med en tv-inspektion. Dermed får du et indblik i, hvordan det står til med kloakrør og afløb og kan danne dig et overblik over eventuelle skader inden de bliver et problem.

Der kræves ingen former for opgravning

Når der udføres strømpeforing af din kloak, nedløbsrør eller afløb, så er det en opgave der kan laves helt uden at du skal grave op under jorden. Der vil ligeledes heller ikke være tale om vægge der skal rives ned og efterfølgende repareres, da strømpeforingen nemt og enkelt foretages med håndkraft, ved at fastgøre et nyt rør indeni dine nuværende installationer.

Det er hurtigt overstået

Hvis du skulle have udskiftet hele kloaksystemet, nedfaldsstammer eller afløb, så er det oftest en opgave der vil tage lang tid. Gennemsnitligt vil det tage din kloakmester omkring en uge at udføre opgaven. Det vil ikke tage en professionel kloakmester meget mere end en enkelt dag at strømpeføre dit rørsystem.

Du får en kloak så god som ny

Når der strømpefores indsættes et rør i de allerede eksisterende installationer, der er lavet af en særlig type glasfiber eller en fiberslange af polyester lignende kvalitet. Du vil dermed få en konstruktion der er så god som ny og som kan forlænge levetiden af dine kloakrør i længere tid.

 

5 fordele ved strømpeforing
Rul til toppen