Hvilken ejendomsmægler skal du vælge i Nordsjælland

Når du skal sælge dit hus, skal der selvfølgelig være den rette køber til det for at det kan lade sig gøre, men hvis du nogensinde har set med i diverse boligprogrammer så ved du også at der er mange andre ting der spiller ind.

Det handler bl.a. om at huset skal fremvises og “sælges” på den rigtige måde, det handler også om beliggenhed og eksponering, og sidst men ikke mindst handler det også om tillid mellem ejendomsmægler og sælger.

Med den viden i baghånden kan det blive en smule nemmere for dig at finde ud af om du f.eks. skal vælge Tingleff Ejendomme, eller en af de mange andre ejendomsmæglere i Nordsjælland.

En ejendomsmægler med godt lokalkendskab

Det kan være en fordel at vælge en ejendomsmægler med et godt lokalkendskab af flere grunde. Jo mere erfaring ejendomsmægleren har fra området jo mere ved han nemlig også om hvad der rør sig i området, hvad det er der tiltrækker købere, og hvad den rette prissætning for lige netop din bolig vil være.

Prissætningen er noget af det vigtigste, da mange købere på forhånd har sat sig en grænse for hvor meget de vil købe og kigge på bolig for, og falder du udenfor her, så kommer din bolig måske slet ikke i betragtning hos en potentiel køber.

Hav tillid til din ejendomsmægler

Det er en rigtig god ide at vælge en ejendomsmægler som du har god tillid til. Tag derfor en snak med et par stykker inden du beslutter dig, og mærk efter i maven. Hvis du føler dig tryg ved din ejendomsmægler er der nemlig stor sandsynlighed for at køberne vil have det på samme måde.

I salgsprocessen vil der også dukke mange spørgsmål op som du skal tage stilling til, og her er det rart at du føler du har en god rådgiver på din side.

Prisen på at sælge din bolig

Der kan være stor forskel på hvad det koster dig at sælge din bolig, som udgangspunkt er det bedre at vælge den ejendomsmægler du stoler mest på frem for den der er billigst. Men hvis du skal vælge mellem to eller flere ejendomsmæglere er det en god ide at få tilbud fra dem alle.

Her kan du så måske spørge ind til hvad du får ekstra for dine penge det ene sted ift. det andet, og evt. kan du også forhandle prisen.

Hvilken ejendomsmægler skal du vælge i Nordsjælland
Rul til toppen