Få et legendarisk bryllup med et slotsbryllup

Står du som lykkelig nyforlovet og skal giftes, men aner uråd om, hvordan du skal få et bryllup, der går udover det sædvanlige?

 

En begivenhed for sig

For langt de fleste personer, er bryllupper en af livets, hvis ikke den største begivenhed i livet. Det er den dag, hvor I begge siger ja til kærligheden og forpligter jer til hinanden. Det kan vække sommerfugle i maven bare at tænke på sit drømmebryllup.

Men ikke to bryllupper er ens, og der findes i dag mange forskellige typer bryllupper. Selvom at mange vælger at afholde deres bryllupsceremoni på rådhuset eller i den lokale kirke, er det ikke ensbetydende med, at de er identiske. Tværtimod, kan det være at ceremonien afholds der, men at bryllupsfesten og alt det andet er noget fuldstændigt andet.

Er du en af dem, som synes at almindelige bryllupper lyder lidt små kedelige, kan et slotsbryllup være en oplagt mulighed til at tage jeres dag til nye højder.

 

Hvorfor slotsbryllup?

Der findes mange årsager til, hvorfor et slotsbryllup kan være det, som I står og mangler til at sætte prikken over i’et i jeres bryllupsplanlægning. Den store fordel er, at I får mulighed for at holde et bryllup med royal følelse, hvis ikke det ultimative prinsessebryllup.

Nogle af de mange andre fordele afhænger af stedet, for eksempel, er der mulighed for på mange slotte at få skræddersyet løsninger lige efter ens behov.

Der kan her være tale om unikke løsninger indenfor:

  • Anretning
  • Dekorationer
  • Mad og drikkelse
  • Transport
  • Logi
  • Optræden og musik
  • Festlokaler
  • Transport
  • Omkringliggende omgivelser

Mulighederne er mange, og det kan helt klart betale sig at tage kontakt til jeres ønskede slot, for at høre mere om mulighederne. Jo flere af jeres ønsker, som I kan få opfyldt under de majestætiske rammer, jo mere et uforglemmeligt bryllup, kan det siges at være.

Det kan give god mening for jer, allerede at tjekke mulighederne ud ved slottet. En anden fordel ved slotsbryllupper er, at mange af stederne allerede har deres egne løsninger. For eksempelvis kan du på nogle slotte få overnatningsmuligheder, som du ikke kan andre steder og lignende.

 

Hent hjælp til bryllupsplanlægningen fra professionelle

Føler du, at det virker uoverskueligt i form af alle de ting og sager, som I skal have styr på, kan det give god mening at hente hjælp til jeres bryllupsplanlægning fra en professionel bryllupsplanlægger. Det kan dog være en noget dyrere omkostning, hvilket afhænger af jeres budget og lignende.

En alternativ løsning er at hente hjælp fra venner og bekendte som allerede er gifte, da de kan have gode erfaringer i forhold til planlægning, samt hvilke ting der bør prioriteres først, og hvilke bør komme som næste prioritet.

 

 

Få et legendarisk bryllup med et slotsbryllup
Rul til toppen