Derfor skal du lære en masse vitser og jokes

Der er mange gode grunde til, at man skal lære vitser og jokes. Først og fremmest er de sjove, og det er aldrig en dårlig ting at kunne frembringe et smil på andres læber. Der findes mange forskellige vitser og jokes, og nogle er helt klart sjovere end andre.

Forskellige vits kategorier

Når man snakker om vitser og jokes, inddeler man dem tit i forskellige kategorier. Det kan for eksempel være ‘blondine jokes’ eller ‘din mor jokes’. Der er mange kategorier, og det er tit en fordel, da man så kan undgå de kategorier, som man måske synes er dårlige eller over grænsen.

Blondine jokes er vitser om blondiner. De vil ofte handle om, at blondinen i vitsen ikke helt forstår noget eller er dum. De fokuserer på, at blondiner er lidt blanke. Et eksempel på en blondine joke er:

Hvorfor var blondinen glad for, at samle et puslespil på 6 måneder?

– fordi der stod 2-4 år.

Danmarks største jokes side har et lignende system til at sortere jokes efter. Her kan man også finde ‘banke banke på jokes’, danske jokes og dårlige scorereplikker, samt mange andre.

De mest populære vitser og jokes er tit dem, som går lidt over grænsen. Det kan for eksempel være de populære blondine jokes eller jokes om minoritetsgrupper.

Det er vigtigt at huske på at nogle vitser og jokes kan være for meget for nogle mennesker. Derfor er det en god idé ikke at fyre nogle grænseoverskridende jokes af, hvis man er sammen med nogle, som man ikke kender særlig godt.

Hvis man vil være på den sikre side, kan man for eksempel finde en masse ‘far jokes’ eller platte jokes generelt.

Brug af vitser og jokes i hverdagen

Der er mange gode grunde til at kunne en masse vitser og jokes. Hvis man for eksempel står i en lidt akavet situation med nye personer, kan det lette situationen lidt, hvis man har noget at grine af.

Vitser og jokes kan faktisk også være rigtig gode i en lidt sørgelig situation. Man skal selvfølgelige lige aflæse situationen, men tit kan det være rigtig rart at få noget at grine af. Det kan være med til at få det dårlige og sørgelig lidt på afstand.

Vitser og jokes er også utrolig populære blandt børn. Hvis børnene for eksempel enten er lidt generte eller keder sig, kan det hjælpe, hvis man kan fyre nogle platte jokes af. Det kan være med til at få dem ud af deres skal. Tit kan børnene også selv en masse jokes, så de kan bidrage til situationen og føle sig som en del af selskabet.

Sidst men ikke mindst er det altid en god idé at have nogle vitser og jokes, som man kan fyre af til fester og andre begivenheder. Det kan for eksempel være, at man skal holde en tale og gerne vil have, at den er lidt sjov. Her kan det hjælpe at starte talen med en vits eller joke, så stemningen ligesom er sat.

Derfor skal du lære en masse vitser og jokes
Rul til toppen