Forkæl dig selv med en spadag derhjemme

Hvis man har meget travlt til hverdag, så er det måske heller ikke altid, at man når at gøre noget ekstra ud af sig selv – i hvert fald ikke, hvor man rigtig går i dybden med at få renset huden og gjort håret lækkert og blødt. Derfor kan man en gang imellem prioritere at lave en lille wellnessdag for sig selv, så man igen kan føle, at alt fra hår til hud til sindet er lige, som det skal være.

Så det er altså med at finde Moroccanoil, agurkeskiver og afslappende musik frem, hvis du gerne vil holde en dejlig spadag for dig selv. Det har du fortjent!

Giv din hud en grundig omgang

Det, som de fleste nok vil bruge mest tid på, når de holder en spadag derhjemme, er huden. Det er dejligt at have blød og ren hud, og man har jo rigtig meget af det, så det er bare med at komme i gang med creme, fil og hvad man ellers kan bruge til at gøre huden blød over det hele.

Du kan starte ud med et dejligt, langt bad – eventuelt karbad hvis du har mulighed for det – og derefter kan du ellers bare komme i gang med hele hudplejerutine, som dækker fra top til tå. Suplér eventuelt med et fodbad, da fødderne tit har brug for en ekstra kærlig hånd.

Håret skal også forkæles

Det er ikke kun ens hud, som har brug for lidt ekstra forkælelse en gang imellem – også håret har brug for lidt kærlighed, hvis man gerne vil have, at det skal se sundt og lækkert ud. Her er det selvfølgelig en god ide at starte med badet, hvor man bruger nogle gode produkter til håret – se eksempelvis dem fra milk_shake. Ellers kan du derefter bruge en god olie til håret, så det ikke bliver for tørt.

Afslappende musik i baggrunden

For at spadagen ikke skal føles som en sur pligt, så er det en god ide, at du fra starten sætter en god stemning, så den næsten føles som at være et rigtigt wellnesssted. Du skal altså gøre det lækkert for dig selv med afslappende musik – og måske nogle duftlys, hvis du er til den slags. Du kan også have nogle gode snacks stående og noget dejligt at drikke, så du hele tiden får fornemmelsen af, at det er en luksusoplevelse, som gerne skal give dig lidt mere ro i kroppen.

Forkæl dig selv med en spadag derhjemme
Rul til toppen