Mangler du nye briller?

Hos København optik finder du mange af de ikoniske brille modeller og mange af de nye kvalitets brille brands som vi har. Hos København optik går vi efter kvalitet – ikke kvantitet. Det giver dig mulighed for at finde netop de Briller som du altid har ønsket dig.

København optik på Hovedvagtsgade 4 i Kbh

Har du brug for nye briller eller blot at udforske hvilke muligheder vi kan tilbyde dig, kig forbi. Du kan også booke en tid til synsprøve og sikre dig at alt er ok, med dine øjne.

Vi tager os god tid om din synsprøve, for vi vil være sikre på at resultatet er korrekt, så dine nye briller eller kontaktlinser passer perfekt. Derfor tager en synsprøve hos os, mindst en halv time!

Når det gælder synet går vi aldrig på kompromis med noget, det er det alt for vigtigt til. Hos København optik ved vi også at et relativt sundt liv med en aktiv fritid, er godt for dit syn. Derfor er stort set alle vores ansatte optikere, vilde med sport. Ikke den samme sport, hvilket er super, da det giver os en masse at snakke om og lære af hinanden. I vores anden brille butik Frederiksberg optik sælger vi sportsbriller til diverse discipliner. Så har du brug for sportsbriller kig forbi dem.

Briller eller kontaktlinser?

Har du altid gået med briller, vil kontaktlinser give dig en uhørt frihedsfølelse. Der er efterhånden kun få ulemper ved kontaktlinser. I tørt vejr kan dine øje føles som om du har sand i dem. Det kan dog afhjælpes med steriliseret vand du drypper i øjnene. Kontaktlinser gør det nemmere at bruge solbriller og at lægge makeup. Du behøver ikke bekymre dig om du taber dem eller om de bliver ridset.

Der er mange forskellige typer af kontaktlinser. Dag linser, uge linser og nogle du kan have på hele måneden. Lidt ligesom briller hvor du kan få dem med enkeltstyrke glas, flere styrke glas og glidende overgang eller med læsefelt. Både briller og kontaktlinser har udviklet sig meget siden 1970erne. Her var kontaktlinser ikke opfundet og de fleste brilleglas var hinkestens tykke. Til gengæld var designsne retro så det basker.

Brille brands hos København optik

Hos København optik finder du de ikoniske brille modeller brugt af John Lennon, James Dean og flere andre. Deres stil er med deres for tidlige død, blevet et modefænomen, som bare fortsætter og fortsætter.

Vores udvalgte brille brands dækker Jacques Marie Mage, Eyevan7285 som er indbegrebet af Japansk minimalisme, Linda Farrow samt Linda Farrow Vintage solbriller og danske LINDBERG med diskrete og enkle brilledesigns.

Du kan – ganske enkelt – finde lige den type briller som passer til dig og din stil hos København optik.

Har du spørgsmål til et brand, er du velkommen til at kigge forbi butikken eller kontakte os på Email: info@kbhoptik.dk

 

Mangler du nye briller?
Rul til toppen